Для "мильних опер" російської пропаганди: Турчинов запропонував відправити російським спецслужбам...ящики з милом

Мило російським військовим за версією ФСБ знадобиться для виготовлення якісних муляжів, пояснив секретар РНБО.

Олександр Турчинов. Фото:news.bigmir.net

Триває гучна кампанія-фіаско російських спецслужб і горе-пропагандистів під назвою "атака українців на Крим". Про це на своїй сторінці в Facebook написав Секретар РНБО Олександр Турчинов, передають Патріоти України.

"За останньою версією офіційних російських видань, загін відчайдушних українських розвідників закладав в Криму вже не міни, а муляжі, щоб перевірити російських військових на пильність.

Потім росіяни вели важкий бій з трьома українськими групами спецназу на кладовищі. Горезвісні російські військові зазнали важких втрат і не змогли затримати жодного українського розвідника. Замість цього російські пропагандисти жонглюють "іменами" і "позивними" українських "командос", які "завдали важкої поразки" російським військам, злочинно принизивши їх міць і гідність, і без втрат повернулися на Батьківщину.

Особливо мені сподобався пасаж про те, що муляжі мін були зроблені з мила і годинників. Варто відправити російським спецслужбам, військовим і пропагандистам кілька ящиків з милом для створення якісних муляжів і продовження пропагандистських "мильних" опер", - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...