Для Насірова САП вимагатиме рекордну заставу

Лікарі не знайшли в нього проблем із серцем

Прокурори САП будуть просити у суду призначити для голови ДФС Романа Насірова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 2 млрд гривень.

Сума застави може стати найбільшою заставою в історії кримінального процесу України. Про це повідомив народний депутат Мустафа Найєм у Facebook, інформують Патріоти України.

"У Романа Насірова може увійти в історію - спеціалізована антикорупційна прокуратура просить для голови ДФС запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 2 мільярдів (!) гривень", - написав депутат.

У Романа Насірова під час огляду спеціалістами Інституту кардіології, лікарі не знайшли в нього проблем із серцем. Про це йдеться в розпорядженні журналістів якого опинилася копія медичного висновку з Інституту кардіології імені Стражеска щодо Насірова.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...

"Зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового": Військовослужбовець ЗСУ розповів про спроби просування росіян

четвер, 28 березень 2024, 12:40

Росіяни не можуть взяти Вугледар, бо він розташований на висоті. Тому зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь (Магнат), передають Патріоти України. "Окупанти хочуть через Курахове ...