"Для Шокина это был непростой год, но он постарался и прое*ал все", - блогер

Робота нашої доблесної Генпрокуратури ще далека від стандартів розвинутих країн. Залишається сподіватися, що у наступному році все зміниться на краще і реформа іржавої прокурорської системи нарешті дасть позитивні результати.

Віктор Шокін. Ілюстрація: Facebook

Оригінальне привітання нібито від імені Генпрокурора Віктора Шокіна не без гіркої іронії написав на своїй сторінці у Facebook відомий блогер Сергій Іванов, зазначають Патріоти України.

Дорогие друзья. Вот и подходит к концу 2015-й от Рождества Христова год. Это был непростой год, но мы постарались и прое*али все, что только могли, потратив при этом более 2,5 миллиардов ваших налогов.

Весь этот год мы достойно отвечали на вызовы, звонки и оперативно выполняли заказы. Мы открыли производства и посадили в СИЗО максимальное количество патриотов - кто-то же должен там сидеть.

Мы совершили невозможное, чтобы с максимального числа членов ОПГ Януковича сняли все санкции и ограничения. Мы отважно пережили покушение тепловизора, скачок доллара, к которому мы привязаны куда больше вас, и нападки посла США Пайетта.

Мы просрали дела Ефремова, Бойко, Бакулина, Лукаш, Лавриновича, Кернеса и многих других. Мы изо всех сил саботировали расследование "бриллиантового" дела, люстрацию и кадровую реформу. Не все, конечно, удалось, однако в новом году мы обязательно продолжим все это херить.

И главное. Несмотря на ваши ожидания, мы смогли сохранить нашу родную систему круговой поруки, в результате чего сможем еще очень долго вертеть вас на х*ю.

Спасибо, что оставались с нами весь этот год, работали и платили налоги. Потому что в следующем году мы потратим уже 3,2 миллиарда, и это только начало. Ведь как говорится,

В год Обезьяны что желать?

Веселье чтоб не покидало!

Бороться, жить и побеждать,

Финансов чтоб всегда хватало!

С Новым Годом!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Речник Повітряних сил ЗСУ Євлаш розповів про особливості останніх ворожих дій у небі над Україною

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:55

Ілля Євлаш, речник Повітряних сил ЗСУ, зазначив, що останніми днями фіксується відсутність "шахедів" у повітряному просторі України, однак ворог робить більший акцент на балістичне озброєння та на керовані авіаційні ракети типу Х-59, передають Патріоти...

"Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це не більше, ніж слова": Швейцарський "експерт" просуває проросійські наративи

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:43

Швейцарський псевдоексперт Жак Бо підігрує російській пропаганді та просуває фейк, що Україну не чекають ні в НАТО, ні в ЄС. Про це попереджає Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України. "Усі обіцянки прийняти Україну в НАТО та ЄС – це ...