"Медведчук і Ко не облишать свої наміри повернути Україну до московського стійла - ці обскуранти заспокояться, лише коли упокояться" - блогер

Реальні судові вироки стосовно спільників Януковича-Путіна мали бути винесені давно. Весь безлад, який сьогодні відбувається - так чи інакше є наслідком того ганебного всепрощенства.

Путін і Медведчук. Ілюстрація:osvita.mediasapiens.ua"Сподіваюсь, після випадку з Рубаном, теперішня влада нарешті збагне, що пакт про ненапад між елітами не діє відтоді, як вона сама розірвала його у 2014-му році, і що єдиний спосіб не наражатися на небезпеку проросійського силового перевороту в країні - остаточно знищити ті самі еліти, які потрібно було знищити відразу після Майдану." Про це пише у своєму Facebook блогер, журналіст Сергій Іванов, передають Патріоти України, продовжуючи:

Я не маю на увазі фізичне винищення, позаяк момент фактичного безвладдя, коли б світ зрозумів і перетравив розправу над катами Майдану, було змарновано, і вже не має значення, як це відбулося - через недбалість, наївність, договірняк, страх чи гроші. Але реальні судові вироки стосовно спільників Януковича-Путіна мали бути винесені давно. Весь безлад, який сьогодні відбувається - так чи інакше є наслідком того ганебного всепрощенства.

Не знаю, як це зробити зараз - правових підстав для здійснення якісних, обґрунтованих репресій (нехай вас не лякає це словосполучення) стає дедалі менше. Але якщо хтось вважає, що Медведчуки, Льовочкіни, Добкіни, Бойки і Мураєви колись облишать свої наміри повернути Україну до московського стійла, нехай не спокушається - ці обскуранти заспокояться, лише коли упокояться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...