"Для тих, хто в танку: як заспокоїти нахабного маршрутника" - поради досвідченого ветерана АТО з посвідченням УБД

Поводитися слід ввічливо, спокійно і не підвищуючи тону, радить АТО-шник.

Ілюстрація:bragar.org.ua

"Задовбали дописи про “не провіз”,”вигнали”, “УБД не спрацювало” тощо. Хлопці, для тих, хто в танку і не знає пояснюю: нарвалися ви на того, для кого закони не писані, не читані, не зрозумілі, а якщо і зрозумілі – то не так – робіть просто і ГОЛОВНЕ СПОКІЙНО,ВВІЧЛИВО І НЕ ПІДВИЩУЮЧИ ТОНУ наступне:" - пише у своєму Facebook Василь Андріїв, передають Патріоти України, продовжуючи:

озирніться по салону з відеокамерою чи є стоячі люди. Якщо є: поміркуйте,чи в даному транспортному засобі за технічними характеристиками передбачені стоячі місця? І скільки? Зазвичай цю інформацію зазначено на табличках з кількістю пасажирських місць.

Прикиньте,чи нема перевищення стоячих місць. Є? Чудово!

Цей довбодятел, крім порушення ЗУ “Про статус УБД” скупився на порушення правил перевезення пасажирів. Озирніться,чи є вогнегасник? Нема? Круто! – Викликайте 102.

Повідомте, де ви є і скажіть: пан водій на такому то транспорті за таким-то маршрутом і таким-то державним номером порушив:

1. ЗУ ”Про статус УБД”.

2. Грубе порушення правил перевезення пасажирів.

3. Відсутність вогнегасника (якщо таке дійсно має місце).

4. Можливо прострочена аптечка.

5. Неадекватна поведінка водія. Можливо, він у стані наркотичного сп’яніння? А це ст.130 КУпАП і 10200 грн штраф для початку.

6. Вимагання неправомірної вигоди.( Пояснити чому?)

7. Якщо говорить по мобільнику під час руху – знімайте. Це ще 1 штраф.

Якщо це зима і коли приїхала поліція – вкажіть, що в нього лисі шини.

Вимагайте складення протоколу. Копію протоколу занесіть власноруч у відділ транспорту при міському виконкомі. Там скажіть, що якщо ще раз ви з таким зіткнетеся – буде резонансний судовий позов. Буде ЗМІ і розголос.

І повірте – ці падлюки пошкодують, що просто не промовчали. Військові, не нагинайте голову перед цивільними у таких випадках!!!!

Я коли в таке втрапляю – то дивлюся, до чого ще можна докопатися по закону. Крім того вам ніхто не забороняє подати позов до суду у цивільному процесі суто на водія, про приниження вашої честі та гідності як людини та громадянина та учасника бойових дій! Відповідно – сума компенсації.

Якщо ці виродки багаті і триндять багато – змусьте їх продати останні труси на аукціоні, аби розрахуватися за свій довгий язик. Реально – їм буде дешевше собі язика відрізати.

У мене все. Успіхів і не лінуйтеся. Як каже KIТ КАТ – Репост, най читають!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...