"ДНР", которой больше не нужно кормить западенцев, не может прокормить даже себя, - Казанський

"Народ в "народной республике" находится в положении бесправного скота" - наголошує журналіст.

Ілюстрація:news.online.ua

"Вільна і незалежна Донецька республіка", якій більше не потрібно годувати западенців, чомусь не може прогодувати навіть себе.Про це на свій сторінці в Facebook написав український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Железнодорожники там не получают зарплату с февраля и грозят Захарченко бунтом, если он не отдаст деньги до конца месяца.

Цинизм ситуации в том, что уж как раз на них у боевиков точно есть деньги. Потому что железная дорога работает и исправно поставляет на подконтрольную территорию уголь и металл. Следовательно, сепаратисты получают свои сверхприбыли и могли бы поделиться.

Только вот народ в "народной республике" находится в положении бесправного скота. Ему можно не платить. Все равно пожаловаться больше некуда. А кто будет протестовать - пойдет на подвал, как агент хунты.

Красота! Мечта, а не жизнь. Наконец-то теперь все, как в СССР, а проклятых либерастов всех выгнали", - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...