До процесу не доживе: "Європейці впевнені, що Шойгу ліквідують", - Борислав Береза

За словами нардепа Берези, від Росії очікують зачистки учасників злочину. Він зазначає, що процес щодо краху Boeing буде гучним, у результаті чого розпочнуться жорсткі санкції.

Шойгу також скоро ліквідують? Фото: u-f.ru.

Депутат Верховної Ради Борислав Береза спрогнозував ліквідацію міністра оборони РФ Сергія Шойгу. Про це Береза написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Він розповів про своє спілкування з експертами, які брали участь у створенні звіту щодо збитого Боїнгу МН-17. За словами Берези, Росію визнають винною стороною. Водночас нардеп вказав на те, що експерти сумніваються, що найвище російське керівництво, причетне до краху Boeing, покарають.

Експерти вважають, що ці люди не доживуть до суду, оскільки будуть ліквідовані спецслужбами РФ. Зокрема, може бути ліквідований міністр оборони РФ Сергій Шойгу. За словами Берези, від Росії очікують зачистки учасників злочину. Він зазначає, що процес щодо краху Boeing буде гучним, у результаті чого розпочнуться жорсткі санкції.

Заяву Берези прокоментував російський авіаексперт Вадим Лукашевич на своїй сторінці у Facebook.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Проста викладачка медичного коледжу: У матері топ-чиновника СБУ знайшли елітну нерухомість (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:16

Мати голови економічного управління СБУ Анатолія Лойфа, яка працює звичайною викладачкою закарпатського медичного коледжу, несподівано "заробила" понад 1 мільйон гривень і стала власницею елітної нерухомості. Про це пишуть журналісти "Слідство.Інфо", п...

Куди зник Рустем Умеров?: У наказі Міноборони знайшли дивну деталь (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:04

В нещодавно підписаному законі про затвердження Змін до Положення про військово-лікарську експертизу знайшли дивну деталь, підписав цей закон не Міністр Оборони. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Верховної Ради України. Мережа н...