До смерті Чуркіна міг докласти руку Путін, - Слава Рабинович

Після нескінченного потоку смертей російських дипломатів, силовиків, військових виникає логічне питання: "Чого вони всі мруть, як мухи?".

В.Чуркін. Фото: RT.

Смерть постпреда Російської Федерації при ООН Віталія Чуркіна могла бути насильницькою. Таку думку "Обозревателю" висловив російський фінансист і блогер Слава Рабинович, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання, чи можна підозрювати неприродні причини смерті, він зауважив: "Коли країною управляє кагебешник, і коли навколо люди мруть, як мухи, цього виключати не можна".

У цьому контексті він нагадав про вбивства лідерів терористів "ДНР" Мотороли і Гіві, смерті колишнього начальника ГРУ Росії Ігоря Сергуня і "багато-багаьо інших подібних смертей".

"Перше, що спадає на думку - чому вони всі мруть, як мухи?" - Сказав Рабинович.

"Навіть Григорій Родченков, який був замішаний в допінговому скандалі, поїхав в США рятувати своє життя, тому що двоє його колег були вбиті. Абсолютно здорові люди, які не скаржилися на здоров'я, в розквіті сил беруть і падають замертво", - нагадав він.

Разом з тим, Рабинович заявив, що "з однаковою ймовірністю" можна припускати і те, що Чуркін "помер своєю смертю".

Як сказав блогер, раптову смерть міг спровокувати спосіб життя російського дипломата. "За послужним списком пана Чуркіна абсолютно ясно, що ця людина жила в безперервному потоці зовнішньої і внутрішньої брехні. Він лягав спати, напевно, розуміючи, що він творить зло", - припустив Рабинович.

У той же час він визнав, що, будуючи припущення про те, як позначається на стані здоров'я та чи інша діяльність людини, "ми входимо в метафізичну область", оскільки, "наприклад, на путінському здоров'ї вона може позначатися так, а на здоров'ї когось іншого - інакше ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Окупанти не захопили Очеретине, але контролюють частину селища, - військовий експерт

середа, 24 квітень 2024, 20:02

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що російські війська контролюють лише частину села Очеретине, передають Патріоти України. "Очеретине повністю ще не втрачене. Там продовжуються бойові дії. Росіян...