До уваги бабіїв: Дослідники визначили, коли жінка найбільше схильна до подружньої зради

З'ясувалось, що у віці 36 років.
Фото: gazeta.ua
Бажання завести стосунки "на стороні" з'являється у жінки в шлюбі через 6-7 років після весілля - а це, в середньому, 36 років. Такі дані оприлюднив популярний європейський сайт знайомств Victoria Milan, цільовою аудиторією якого є одружені чоловіки і жінки. Їхнє дослідження показало, що ймовірність жіночої зради підвищується в певному віці, з усмішкою передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Засновник Victoria Milan Сігурд Відав припускає, що через кілька років у шлюбі між подружжям пропадає "іскра", в результаті чого жінки, позбавлені уваги і поваги з боку чоловіка, змушені компенсувати брак емоцій "на стороні".

"Ймовірно, це пов'язано з тим, що чоловік не приділяє жінці належної уваги і поваги. Можливо, вони все ще люблять один одного, але через деякий час між ними пропадає "іскра". Таким чином, вони змушені задовольняти свої фізичні потреби, а також заповнювати брак емоцій та уваги з іншим партнером, при цьому зберігаючи шлюб, який їх, по суті, влаштовує", - говорить засновник Відав.

Дослідники з Великобританії провели соціологічне опитування та встановили, що подружня зрада трапляється вже в перші 5 років після одруження. 27% у молодих парах наважуються на цю зраду вже протягом першого або другого року шлюбу. Ще 36% зраджують своїм партнерам протягом третього-п'ятого року після весілля.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...