Втікачка Марія Максакова таємно вийшла заміж, - росЗМІ

Дізнатися про новий статус вдови Дениса Вороненкова журналісти змогли з матеріалів суду.
Марія Максакова знову вийшла заміж? Фото: Факти.

Російські ЗМІ дізналися про новий шлюб вдови колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова - Марії Максакової. «МК» повідомив, що оперна співачка вийшла заміж за Далхата Халаєва 12 липня 2018 року в Києві, передають Патріоти України.

Дізнатися про новий статус Марії журналісти змогли з матеріалів суду, куди жінка звернулася, оскаржуючи продаж новим чоловіком її весільного подарунка - апартаментів на Краснопресненській набережній в Москві.
У заяві до суду вона вказала, що не знала про наміри Халаєва і не давала йому дозвіл на відчуження спільно нажитого майна. Відповідачами стали чоловік співачки і покупець Мурат Мержоєв, уродженець Інгушетії.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...