Доброго ранку, Хунта! Трохи вранішніх новин, - Денис П'ятигорець

Позиція Росії по відношенню до Сирії не знайшла підтримки у світі, країна опинилася в ізоляції з цього питання, адже вона приєдналася до таких країн, як Північна Корея, Сирія та Іран.

Денис П'ятигорець. Фото: Фейсбук.

Про останні новини України і світу розповідає на своїй сторінці в Фейсбуці волонтер Денис П'ятигорець, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

1. Уряд Гройсмана планує з 1 жовтня підняти пенсію українцям, і це буде не разова "подачка", а системне підвищення. Приблизно 1 млн 308 тис. українців отримають підвищення до 200 грн, 1млн 208 тис. - від 200 до 500 грн, 1 млн 993 тис. - від 500 - 1000 грн, 1 млн 109 тис - понад 1000 грн підвищення.

2. Україна відчуває дефіцит ресурсу, але закуповувати вугілля у країни-агресора уряд не буде. Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман

3. У рамках пенсійної реформи уряд планує з 1 жовтня скасувати оподаткування пенсій працюючих пенсіонерів.

4. Держсекретар США Рекс Тіллерсон під час переговорів із президентом Петром Порошенком запевнив, що США підтримують територіальну цілісність України і наполягають на виконанні Мінських домовленостей, зокрема, на важливості забезпечення режиму припинення вогню. За словами керівника зовнішньополітичного відомства, Вашингтон не допустить жодних пакетних домовленостей щодо вирішення ситуації в Україні та Сирії.

5. Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" як окрема юридична особу в 2016 році отримала чистий прибуток у розмірі 26,529 млрд грн проти чистого збитку 27, 749 млрд грн в 2015 р.

6. 16,6 млрд. грн.!!! Саме таку суму за рік не змогли вкрасти чиновники. Саме таку суму за рік зекономила держава завдяки системі Прозорро. З 1 квітня 2016 року почав діяти закон про «Публічні закупівлі», який зобов’язав проводити державні закупівлі через систему Prozorro виповнився рік. До цього система Прозорро використовувалась добровільно. За цей рік:

- через систему пройшло – 338,9 тис. тендерів

- ці тендери організували – 15,99 тис. юросіб

- в тендерах взяли участь – 43,11 тис. постачальників

- економія держаних коштів склала – 16,63 млрд. грн.

7. Литва надала Україні протягом 2015-2016 років 150 тонн військового спорядження, зокрема, і стрілецької зброї. Про це розповів міністр оборони Литви Раймундас Каробліс в інтерв'ю "РБК-Україна".

8. На автомобільному заводі «Богдан» у Черкасах відбулася передача першої партії з десяти санітарних автомобілів Богдан-2251 представникам Міністерства оборони України.

9. Легкий транспортний літак АН-2-100 держпідприємства "Антонов" встановив світовий рекорд, піднявши найбільшу для цього класу літаків вагу, а саме 3200 кг, та злетів на висоту 2700 метрів.

10. #Внєзапно! ДТЕК Крименерго почало інвестиційну суперечку з Росією через "націоналізацію" росіянами українських підприємств на території окупованого півострову

11. #Схавают. Російський сенатор Віктор Озеров заявив, що російська система ППО не займатиметься перехопленням нових американських ракет у Сирії, бо вони там лише для боротьби з тероризмом. Це заява ще крутіша, аніж попередня про «неможливість збити ракети через кривизну земної кулі». Тобто ще раз – ви припхали ППО в Сирію для боротьби з тероризмом. І як ви збиралися «боротися з тероризмом» з допомогою ППО? В них же немає літаків чи крилатих ракет? Чи ви планували з комплексів С-300 шмаляти по старим пікапам Toyota?

12. #Сколєн! Позиція Росії по відношенню до Сирії не знайшла підтримки у світі, країна опинилася в ізоляції з цього питання, адже вона приєдналася до таких країн, як Північна Корея, Сирія та Іран, заявив представник Білого дому Шон Спайсер. #МиЖеБраття – це беззаперечний успіх. Потрапити до такої плеяди країн і всього за три роки – це рівень. Могьотє!

13. Той незручний момент, коли "дирява медицина" гірша за українську тюрму. У Запоріжжі впіймали бойовика "ЛНР", який приїхав на лікування

14. Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького за перші три місяці 2017 року зафіксував пасажиропотік на рівні 162,7 тис.пас.. Як йдеться у повідомленні аеропорту, це на 51,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року

15. Національна рада з питань телебачення та радіомовлення застосувала штрафні санкції до 10 радіокомпаній, які порушили норми законодавства про квоти

16. У Харківській області знайдено родовище газу із запасами близько 200 млн кубометрів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ПАТ “Укргазвидобування”

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...