Доброволець Олена Білозерська пояснила, чому жінки стають кращими від чоловіків снайперами

У жінок більше витримки та терпіння, вважає блогерка.

Олена Білозерська. Фото:Facebook

Боєць Української добровольчої армії, в минулому відома журналістка та блогерка Олена Білозерська розповіла, чому з жінок виходять відмінні снайпери. Про це вона з нагоди 8 березня написала у своєму блозі, передають Патріоти України.

За словами Олени Білозерської, з жінок виходять кращі снайпери. "З жінок виходять хороші снайпери. Жінки терплячіші й уважніші. У них витримки більше, ніж у чоловіків," – зазначила вона.

Боєць запевнила, що думка, про те, що жінки впадають на передовій у паніку, не мають під собою жодних підстав.

"Є стереотипи: ми жінку не візьмемо, вона впаде в істерику. Нічого подібного. Необстріляні хлопці, у яких на очах загинув товариш чи самі дивом вижили, можуть впасти в істерику. Це не означає, що вони боягузи. Це нормальна реакція для новачка. У дівчат, які прорвалися на передок, ніколи не буде такої реакції", – наголосила військова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...