Добрий приклад гідний на повагу: колишній гравець київського Динамо зібрався працювати вчителем фізкультури

Екс-півзахисник Динамо і збірної України Артем Яшкін зібрався йти в школу працювати вчителем фізкультури.

Про це повідомлють Патріоти України з посиланням на Футбол 24, колишній футболіст раніше працював в академії Динамо, але зараз залишився без роботи і має намір влаштуватися в школі. "Я вже рік як не треную. Збираюся піти в школу вчителем фізкультури. А паралельно ходити на курси масажистів", - сказав Яшкін.

За словами колишнього гравця, який має диплом категорії А, що дозволяє працювати головним тренером команди Першої або Другої ліги, а також бути асистентом наставника команди Прем'єр-ліги, знайти роботу в якомусь з клубів йому заважає сильна конкуренція.

"В принципі, мені б хотілося попрацювати. Але зараз дуже багато досвідчених тренерів, які також хочуть це зробити. У кожного є свій агент, який проштовхує. Тому конкуренція не серед тренерів, а серед тих, хто проштовхує. У кого такої людини немає, той спочатку піде в дитячу спортивну школу, а потім зупиниться", - сказав Яшкін.

Є негативні приклади долі екс-футболістів після завершення спортивної кар'єри. Нагадаємо, раніше колишній футболіст Динамо Андрій Несмачний під час виступу на НСК Олімпійський перед Свідками Єгови розповів про те, як футбол заважав його вірі. Також повідомлялося, колишній півзахисник київського Динамо Олександр Алієв розповів, що бив дружину Тетяну, коли вони були в шлюбі.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...