Як Москва не старалась: ФІФА не стала жорстко карати героя матчу Росія-Хорватія за вигук "Слава Україні!" (відео)

Хоча навіть мінімальна догана футболісту є ганебним компромісом з країною-організатором турніру, переконані не лише в Україні та Хорватії.

Домагой Віда. Фото Reuters.

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) винесла попередження захиснику збірної Хорватії Домагою Віді за неспортивну поведінку, що суперечить принципам чесної гри. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ФІФА.

«Ми можемо підтвердити, що дисциплінарний комітет ФІФА виніс попередження Домагою Віді за його висловлювання на відео, викладеному після матчу Чемпіонату світу між збірними Росії та Хорватії», - сказав представник ФІФА. Після матчу 1/4 фіналу Чемпіонату світу, у якому хорвати обіграли збірну Росії у серії пенальті, в інтернеті з'явилося відео з роздягальні команди Хорватії. На ньому Віда вигукнув «Слава Україні!», а Огнен Вукоєвич сказав, що присвячує перемогу Україні.

"Це буде чесно": Кулеба підтвердив обмеження консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку

вівторок, 23 квітень 2024, 15:30

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба підтвердив інформацію про призупинення надання консульських послуг громадянам України призовного віку, які перебувають за кордоном, зазначивши, що у теперішніх умовах головним пріоритетом є боротьба за ви...

"Весь цей час багатьом здавалося...": Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні

вівторок, 23 квітень 2024, 15:26

Є дві причини того, чому Палата представників США нарешті схвалила виділення допомоги Україні. Перша з них - підтримка експрезидентом Дональдом Трампом спікера та можливості допомоги Україні. Друга - складна геополітична ситуація у зв'язку з атакою Іра...