"Не треба мене використовувати": Відомий іноземний футболіст образився на Рамзана Кадирова

Мохамед Салах зовсім не зрадів, коли його зробили почесним громадянином Чечні.
Мохамед Салах. Фото: Євроспорт.

Один з найкращих футболістів світу Мохамед Салах, якого зробили почесним громадянином Чечні, задумався над тим, щоб покинути збірну Єгипту через Рамзана Кадирова. Про це повідомляє CNN з посиланням на джерело, наближене до футболіста, передають Патріоти України.

Салах вважає, що його використовували заради піару, і незадоволений тим, що відбувається. Єгиптянин не хоче бути втягнутим в те, що не стосується футболу, а також, щоб його ім'я використовували для чийогось політичного іміджу.

Зазначимо, що збірна Єгипту на ЧС-2018 базується в Чечні. До вечері, на якій Салаху було присвоєно звання почесного громадянина Чечні, Кадиров також зустрічався з нападаючим для того, щоб провести для нього екскурсію по стадіону в Грозному.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...