Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
Оптимістична риторика Білого дому цього тижня щодо переговорів про Україну є навмисною. Публічні коментарі високопосадовців щодо гнучкого плану з 19 пунктів мають на меті максимально тиснути на Київ і Москву, щоб вони взяли на себе зобов’язання брати у...
Українка, яка переїхала до Німеччини разом із родиною, розповіла про тонкощі життя в цій країні. До деяких недоліків у Німеччині Галина Гончарова й досі не може звикнути. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на відео українки в соцмережі ...