Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
Західні чиновники підтримують українську ініціативу Sky Shield, щоб Європа збивала дрони і ракети РФ над західною частиною України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Monde. Видання пише, що після інциденту з дронами в Польщі, Євро...
Бійці прикордонної комендатури швидкого реагування "Шквал" зі складу Львівського прикордонного загону з жовтня 2024 по червень 2025 року тримали оборону в Серебрянському лісі на Луганщині, передають Патріоти України. Як відбивали штурми, вирішували про...