Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
Однак роблять це так, щоб не чіпати тих, хто важливий Банковій. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів політолог Андрій Миселюк. "Спонукає до цих обшуків владу масштабне розслідування США щодо використання допомоги Заходу. Українській владі потрібно про...
"Кремлёвская дипломатия лжи, провокаций и терактов резко активизировалась на ряде направлений в последнюю декаду января по двум основным причинам. В Кремле ждут запуска с 24 февраля процесса реформирования ООН, изгнания из неё РФ, и предпринимают контр...