Додавайте цей продукт у ваш раціон - він знищує "поганий" холестерин

​Дослідники з Університету Пенсільванії встановили: завдяки регулярному споживанню мигдалю рівень «хорошого» холестерину, корисного для серця, збільшувався на 19%.

Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.

У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.

Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Три дні світ обговорював "план Трампа", який сам Трамп і в очі не бачив. Блискуча операція Кремля, - Зоя Казанжи

понеділок, 24 листопад 2025, 22:42

"Хто не бачив серіал "Бункер мільярдерів", подивіться. Щоб зрозуміти, як легко можна обвести навкруги пальця не дурних і не бідних людей", - пише журналістка та письменниця Зоя Казанжи на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України...

Україні треба створити умови, аби говорити про перемовини, - нардеп Костенко

понеділок, 24 листопад 2025, 22:00

Зараз створено такий фон навколо України і за рахунок корупційних скандалів, і через ситуацію на фронті, коли точно не варто говорити про перемовини. Таку думку висловив народний депутат, секретар парламентського комітету з питань національної безпеки,...