Додавайте цей продукт у ваш раціон - він знищує "поганий" холестерин

​Дослідники з Університету Пенсільванії встановили: завдяки регулярному споживанню мигдалю рівень «хорошого» холестерину, корисного для серця, збільшувався на 19%.

Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.

У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.

Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Трамп вирішив бомбити Іран. Ізраїль радіє, Іран не дуже, - Фурса

неділя, 22 червень 2025, 19:58

"Напружились і на фондовому ринку. Бо як виявилось, Трамп не завжди здає назад. І TACO, на якому все зростало в світі останні кілька місяців, не завжди працює. А ще радіє Путін. І нам це не несе нічого хорошого. Окрім приємного відчуття помсти. За шахе...

"Люди по 70 банок огірків викинули. Капуста не кваситься": Українська блогерка поскаржилась на погану сіль у супермаркетах (відео)

неділя, 22 червень 2025, 19:44

Сертифікована нутриціологиня та популярна блогерка Ірина Каленська пройшлась супермаркетами, аби з’ясувати, чи є у продажу сіль українського виробництва. Подробицями вона поділилась у своєму акаунті TikTok, передають Патріоти України. "Вся Україна зара...