Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
"Три дні батько блукав руїнами свого знищеного будинку. Він чекав, сподівався й, мабуть, молився. Дива не сталося. Тіла його родини рятувальники сьогодні дістали з-під завалів. Дружина, шестирічна донечка й півторарічний синочок. Тернопіль", - пише хар...
Співвласник FirePoint – української компанії, яка займається оборонними технологіями, – Денис Штілерман заявив, що тривали переговори щодо можливості Тимура Міндіча стати співвласником компанії: бізнесмен претендував на частку 50%. Про це він заявив на...