Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
"Напружились і на фондовому ринку. Бо як виявилось, Трамп не завжди здає назад. І TACO, на якому все зростало в світі останні кілька місяців, не завжди працює. А ще радіє Путін. І нам це не несе нічого хорошого. Окрім приємного відчуття помсти. За шахе...
Сертифікована нутриціологиня та популярна блогерка Ірина Каленська пройшлась супермаркетами, аби з’ясувати, чи є у продажу сіль українського виробництва. Подробицями вона поділилась у своєму акаунті TikTok, передають Патріоти України. "Вся Україна зара...