Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
Росія спочатку щадила українську залізничну інфраструктуру, розраховуючи на те, що вона їй знадобиться в разі захоплення країни. Тепер, коли Москва тисне на Київ, щоб той прийняв вкрай невигідні умови миру, залізниці потрапили під приціл. Про це пише T...
У тактичному тилу наших частин та з'єднань, що діють на "донбаських напрямках", продовжує спостерігатись достатньо загрозлива тенденція ... Місцеве населення, яке, по суті, ще залишається безпосередньо у тиловій зоні наших бригад, масово сприяє ворогу...