Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
Гігантський радіотелескоп RT-70 в окупованому Криму, який у минулому використовувався для підтримки місій на Марс і Венеру та спроб зв'язатися з інопланетними цивілізаціями, був знищений в результаті атаки дронів. Про це пише Space, передають Патріоти ...
Українська співачка Jerry Heil після тяжких періодів у житті пише про це пісню. Свою заяву артистка розмістила в соцмережі Threads 18 вересня, передають Патріоти України. "У чому прикол іти в терапію й платити комусь за свої травми? Я із сім'ї підприєм...