Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
У Києві засвітився дуже рідкісний і незвичний Mercedes G-Class в тюнінгу від німецького ательє Hofele Design. Вартість такого "Гелендвагена" становить приблизно 280 000 євро. Його фотографії опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua Instagram, передают...
Бійці 3-ї штурмової влаштували ефектне фаєр-шоу для солдатів армії РФ. Ворог зазнав втрат у техніці та живій силі. Про це повідомляє 3-тя окрема штурмова бригада, передають Патріоти України. На кадрах видно, як будівля з росіянами ефектно злітає в пові...