 Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
Пентагон у п’ятницю, 31 жовтня, схвалив передачу Україні далекобійних ракет Tomahawk, остаточне рішення за президентом США Дональдом Трампом. Про це повідомляє CNN, передають Патріоти України. Остаточне рішення тепер має ухвалити Дональд Трамп, повідом...
"У Росії поступово забороняють і блокують Telegram. Не скрізь і не відразу, але вже відчутно, причому процес явно набирає обертів. Це спричиняє різко негативну реакцію з боку Z-військкорів. Усі вони пасуться саме у телезі, там їхня основна аудиторія і,...