Додавайте цей продукт у ваш раціон - він знищує "поганий" холестерин

​Дослідники з Університету Пенсільванії встановили: завдяки регулярному споживанню мигдалю рівень «хорошого» холестерину, корисного для серця, збільшувався на 19%.

Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.

У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.

Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...