Додавайте цей продукт у ваш раціон - він знищує "поганий" холестерин

​Дослідники з Університету Пенсільванії встановили: завдяки регулярному споживанню мигдалю рівень «хорошого» холестерину, корисного для серця, збільшувався на 19%.

Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.

У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.

Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ілюзія влади. Якої фатальної помилки може припуститися Зеленський

субота, 20 грудень 2025, 16:57

Зависання Володимира Зеленського у внутрішньополітичній кризі — не вимушене, а свідоме рішення. Відмова від оперативного призначення нового керівника офісу президента, як і небажання виводити за дужки з виконавчої влади людей Єрмака — це спосіб якомога...

Карта бойових дій за період 13-20 грудня: ворог наближається до захоплення Сіверська, Покровська і Гуляйполя

субота, 20 грудень 2025, 16:45

Після незначного зменшення інтенсивності боїв, пов’язаних з необхідністю зс РФ вирівняти фронт та отримати підкріплення, окупанти знову кинулися штурмувати Гуляйполе із трьох сторін. Одним із найкритичнішим був наступ із півдня від Марфополя, де ворог ...