Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
"Путін все-таки попросив вибачення в Алієва. Точніше, визнав, що літак AZAL збили ракетами російської ППО. Але, типу, не спеціально, а через "технічні проблеми" самої системи ППО", - пише у своєму блозі Ігар Тишкевич, передають Патріоти України. Фактич...
Секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара регулярно подорожує Європою власним літаком під час службових відряджень. За півтора року міський голова Дніпра Борис Філатов відпустив його у поїздки за кордон загальною тривалістю 61 день. Про це п...