Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
Вдень у суботу, 12 липня, російські канали повідомляли про те, що безпілотник впав на дах арени в Бєлгороді. Писали про загоряння та пошкодження покрівлі, передають Патріоти України. Російський Telegram-канал BAZA писав, що в результаті падіння БпЛА по...
Війська країни-агресора Росії захопили селище Білогорівка у Луганській області та село Зірка у Донецькій області. Про це повідомляє проєкт DeepState у суботу, 12 липня, передають Патріоти України. Армія окупантів також просунулася біля Радьківки (Куп’я...