Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
27 липня 971 року відбулася без перебільшення епохальна подія в історії тогочасної Європи, зазачають Патріоти України. Наймогутніший монарх християнського світу зустрівся з лідером найзатятішого війська свого часу, гегемона Східної Європи, котрий покла...
Відмивання грошей у сфері енергетики України здійснювалось в межах американської юрисдикції - адже корупційні 100 млн доларів були зафіксовані саме в американській валюті. А відтак ФБР точно вже розпочало розслідування. Таку думку в етері Еспресо висло...