Крім того, мигдаль стимулював перенесення «поганого» холестерину у печінку для подальшого знищення, повідомляють Патріоти України.
У дослідженні взяли участь дві групи добровольців з високим рівнем «поганого» холестерину. Перша група щодня вживала 43 грама мигдалю, що еквівалентно великий пригорщі, а друга - банановий кекс. За учасниками стежили протягом шести тижнів. Дослідники регулярно вимірювали рівень «поганого» холестерину у добровольців.
Дослідження показало, що у учасників, що вживали мигдаль, на 19% збільшився рівень «хорошого» холестерину. Крім того, у добровольців з нормальною вагою на 6,4% покращилася здатність організму відправляти зайвий холестерин у печінку. Мигдаль багатий клітковиною, білками, магнієм і калієм. Енергетична цінність 10 горіхів складає близько 100 калорій.
Ті, хто пророкують Росії військові поразку, насправді не усвідомлюють, що ця держава має необмежений людський ресурс для війни. Таку думку висловив колишній начальник штабу "Азова", підполковник у відставці Богдан "Тавр" Кротевич в інтерв'ю Наталії Мос...
Українська блогерка, учасниця проєкту "Супермама" Стася Макеєва шокувала підписників подарунком, який їй зробив чоловік. Жінка опублікувала в Instagram знімки з романтичного побачення, на якому її партнер презентує татуювання на руці у вигляді портрета...