Доколе будут безнаказанно себя вести с клиентами всякие "тети Моти"? - блогер про російське жлобство "Аерофлоту" (відео)

Олексій Лебединський розповів про особливості російського "сервісного" обслуговування.

Скрін відео

"Вот оно, наше знаменитое российское жлобство!" - пише у своєму Facebook Alexey Lebedinsky, передають Патріоти України, продовжуючи:

Это - некая безымянная (что она вообще там делает?) представительница Aeroflot Airlines в Париже, "тетя Мотя" без бейджика, фамилию и имя она называть отказалась.

По вине компании Аэрофлот в Москве не был выдан транзитный посадочный билет Париж-Чикаго, Олеся бегом бежала в другой терминал, но не смогла успеть на самолет.

В ответ на вопросы тетя Мотя начала выдумывать, что ей чем-то угрожает маленькая Olesya Astapova (я лично слышал это по телефону), вызвала зачем-то полицию, которая потолкалась без толку и ушла.

В итоге Тетя Мотя отказалась предоставить Олесе гостиницу и еду, что обязана была сделать.

Авиакомпания Air France, совместный полет с которой выполнял Аэрофлот, отсутствие вины Олеси и свою вину признала сразу и выдала билет на завтрашний рейс.

Доколе будут давать безнаказанно так себя вести с клиентами всяким жлобам типа "тети Моти"?? А, Aeroflot Airlines?????

Наказывать! Гнать взашей! Зла, суки, на вас не хватает! Довели девушку до нервного срыва и концерт мне завтрашний испоганили - придется Олесе сразу из аэропорта ехать на выступление после долгого перелета и стольких нервов... Уроды, ненавижу!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...