"Донбас - Україна! - Тука емоційно відповів прихильникам "референдуму" щодо подальшої долі окупованих територій

Заступник міністра пообіцяв, що українців Донбасу не залишать під владою самопроголошених "республік".

Георгій Тука. Фото:www.youtube.com

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і тимчасово переміщених осіб Георгій Тука назвав ідею проведення в Україні референдуму про повернення окупованих територій "боягузливою і зрадницькою". Він різко осадив політиків, які виступили з ініціативою провести всеукраїнське голосування і тільки потім вирішити долю захоплених територій. У своєму Facebook Тука написав, що українців Донбасу не залишать під владою самопроголошених "Л/ДНР", зазначають Патріоти України.

"Заспокойтеся, ніхто кидати вас напризволяще не збирається! ... По ідеї про проведення референдуму "варто нам повертати Донбас і Крим". Дуже важко стримувати емоції. Моє ставлення - категоричне "НІ"! І мовчати про своє неприйняття такої позиції я не буду", - різко відповів Тука.

За його словами, подібна пропозиція - зрада країни, бійців АТО і українців, які залишилися в окупації.

"Хто вам, базіки прокляті, сказав, що "нас там всі ненавидять"?! Ви самі там були? ... Зараз ви, безвідповідальні політикани, почнете мені дорікати, мовляв, "всі, хто хотів бути з Україною, вже виїхали звідти". Всі?! А скільки тих, хто хоче жити в Україні, виїхали і повернулися?

Що ви зробили для цих людей?! НІХ*ра !!! Ось і змушені величезна кількість людей повертатися під обстріли, під владу терористів. А скільки людей не мають можливості переїхати з різних причин ?! Що ви про це все знаєте? !! НІЧОГО!!!"- емоційно написав Тука.

Він заявив, що заява про необхідність проведення голосування - спроба зняти відповідальність Вікторії Сюмар з її політичної сили "Народного фронту". Більш того, Тука впевнений, що подібні "референдуми" не передбачені Конституцією. "ДОНБАС - УКРАЇНА!" - резюмував політик.

Варто зазначити, що допис про український Донбасі викликав величезний резонанс. Користувачі розвели велику дискусію, в якій впевнено заявляли, що якщо в окупованих "Л/ДНР" і чекають Україну, то тільки таку, де не буде національних героїв.

"Там ждут Украину? А какую Украину? Я Вам скажу какую - Украину - члена ЕАС, Украину без проспекта Бандеры, а взамен с восстановленным Лениным, Украину с российской государственным языком ... Продолжать? Я давно не слушаю граждан "оттуда" - я смотрю на их дела. Посмотрите и Вы, господин Тука", - написав Андрій Мазан.

Ірина Грумінська відповіла йому, що всі сепаратисти втекли з Луганська у 2014 році разом зі своїм ватажком Болотовим.

"Сейчас тут практически полностью только войска РФии(((( А я и все мои друзья и соседи с нетерпением ждали, ждем и, надеюсь, дождемся, УКРАИНУ!!!!!!" - зазначила луганчанка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...