"Донецьк, Луганськ і Крим - це для нас, як Виборг для Фінляндії", - політолог розповів, коли повернуться окуповані землі

Перш ніж ставити питання про "повернення", треба ставити питання про те, як "перепрошити свідомість" цілої країни.

Окупований Донецьк. Фото: Еспресо.TV.

"Кожного тижня читаю чиїсь міркування на тему "коли Україна поверне Донецьк", "коли Україна поверне Крим". Ніколи. Так і запишіть. Ніколи не поверне. Буде добре, якщо чогось іншого не втратить", - пише політолог Петро Олещук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Перш ніж ставити питання про "повернення", треба ставити питання про те, як "перепрошити свідомість" цілої країни. Віра цілої країни у те, що нам хтось щось поверне - це віра у те, що злодій розчулиться і рано чи пізно поверне гаманець.

Донецьк, Луганськ, Крим - можна повернути одним способом - відвоювати. Ви готові воювати? Ви готові до жертв, які це супроводжуватиме? Ви готові, що ці жертви можуть бути марними, і ми так нічого і не повернемо? Ви готові платити за це? Ні? Ну то і не мрійте ні про що.

Донецьк, Луганськ і Крим - це для нас як Виборг для Фінляндії. Дай бог нам самим хоч трохи до фінів у плані економічного розвитку наблизитися, а "Виборгом" краще на забивати собі голову. Так, комусь від цієї істини буде неприємно. Так, хтось втратив там свою батьківщину - але хтось має сказати це їм рано чи пізно?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...