​Донецьк в суботу пережив інтенсивну перестрілку - Мацука (відео)

Сьогодні ввечері жителі Петровського району столиці донбасу стали свідками напруженої перестрілку.
Олексій Мацука

Про це повідомляє Громадське ТБ Донбасу, зазначають Патріоти України.

«Сьогодні ми знову чуємо сумну симфонію Донбасу. На нашому відео кадри Петровського району Донецька сьогодні після обіду», - зазначив журналіст Олексій Мацука. Чи то розборки між бойовиками, чи якась диверсія у місті або на його підступах – наразі не відомо.

Упродовж останньої доби особлива напруга була на Донецькому напрямку. Гарячими точками були Красногорівка, Донецький аеропорт, Піски, Опитне та Авдіївка. У районі Широкиного бойовики здійснили прицільний обстріл позицій ЗСУ. Також терористи використали заборонені міномети 82-мм калібру та бронетехніку у районі Горлівки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...