А "генералісимусу" бомбу, ліфт або Крим: Москва змінить недоумка Захарченка на людину з колишньої команди Януковича - ЗМІ

Кремль вирішив оновити політичних ватажків, щоби зменшити рівень радикалізму для переговорів напряму з Києвом.

Терорист Захарченко. Фото:fakty.ictv.ua

Інформація про усунення ватажків самопроголошених республік надійшла одразу з кількох перевірених джерел – із самопроголошеної ради “ДНР” та від осіб, що опікуються донецькими терористами у Москві.Про це сайту 24 розповів засновник сайту “Новини Донбасу”, журналіст Олексій Мацука, передають Патріоти України.

Раніше він повідомив, що зміна керівництва “ДНР” шляхом виборів або видимості виборів відбудеться у 2018 році. А координатор проекту “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук зазначив, що в окупованому Донецьку 5 вересня пройшла нарада так званих “адміністрацій керівників” терористичної “ДНР” та їхніх російських кураторів, де темою обговорення була зміна керівного складу псевдореспубліки.

"Я вперше отримав таку інформацію. Тому ми впевнені, що почався процес підготовки до виборів у 2018 році," – сказав Олексій Мацука.

Окуповані території готують до місцевих виборів за рамками Мінських угод. За словами журналіста, Кремль вирішив оновити політичних ватажків, щоби зменшити рівень радикалізму для переговорів напряму з Києвом. Вибори мають привести у регіон більш керованих людей замість Захарченка та Плотницького, вважає Мацука.

Це один із трьох проектів, які розглядають у Кремлі для отримання бойовиками законної влади на Донбасі. Перший спосіб – Мінські угоди, другий – це введення миротворців, а третій – це провести місцеві вибори.

Вибори дозволять Кремлю позбутися зайвого радикалізму в самопроголошених республіках і привести до “влади” осіб, орієнтованих на діалог із Києвом.

Ймовірна кандидатура на місце Захарченка – народний депутат попереднього скликання Верховної Ради від Партії регіонів Олександр Бобков. Він був із самого початку у сепаратистському русі, але в ГПУ немає кримінальних справ проти нього. Тому в Москві сподіваються, що у Києві його можуть прийняти у якості переговірника.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...