Дослідники з'ясували, який аксесуар робить чоловіків вдвічі сексуальнішими

Для експерименту науковці взяли гітару та чоловіка, який перевтілювався у три різні образи.

Фото из СетиПершим елементом в чоловіка стала спортивна сумка, яку доброволець тримав при собі. Другий образ, який приміряв на себе доброволець – була відсутність будь-яких аксесуарів, простими словами – в його руках нічого не було. А в третьому образі чоловік виступив в якості музиканта з гітарою за плечима. Про результат експерименту розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У першому випадку жінки досить пасивно реагували на спроби хлопця познайомитися, і свій номер такому чоловікові залишили менше 9% дівчат. Коли жінки побачили чоловіка в другому образі, активність жінок злегка підвищилася, і молодій людині вирішили дати шанс вже 14% жінок. Проте неймовірний результат науковці отримали під час перевтілення добровольця в третій образ, де майже третина дівчат (31%) захотіли познайомитися з хлопцем і продовжити з ним спілкування, залишивши свої номери.

Психологи переконані, що музиканти асоціюються у представниць жіночої статі з обдарованими, інтелектуальними та веселими особистостями. А наявність гітари грає велику роль, адже жінки відразу замислюються, що їх новий знайомий талановитий і не змусить нудьгувати.

Фахівці також пояснили, чому жінки менше всього звернули увагу на чоловіка зі спортивною сумкою. Можливо, дівчата сприйняли молодого чоловіка за спортсмена, яких часто вважають самозакоханими і любителями великої кількості жіночої уваги.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...