Довелося розвертати літак: "Дбайлива" матуся забула власну дитину в аеропорті

​У понеділок, 11 березня, в міжнародному аеропорту Ер-Ріяда стався унікальний випадок. Через кілька хвилин після зльоту лайнера компанії Saudi Arabian Airlines одна з пасажирок раптом зрозуміла, що забула свою дитину в залі очікування!

Жінка підняла крик. Вона благала пілота розвернути літак і повернутися в аеропорт, щоб забрати немовля, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Командир екіпажу зв'язався з диспетчером. Одночасно він розвернув лайнер. Запис розмови пілота і диспетчера виклали в інтернеті. Ось розшифровка:
- Хай буде Аллах з нами! Нам можна повернутися або як?
- Уточніть номер рейсу... Спасибі, а що сталося?
- Просимо повернутися в аеропорт, тому що одна їх пасажирок забула немовля в залі очікування, нещасна...
- Кого забула?
- Я ж кажу - немовля! Дитину залишила в терміналі і тепер відмовляється продовжувати політ.
- Добре, прямуйте до гейту. Такого у нас ще не було!
Літак повернувся. На щастя, з немовлям все було в порядку. Хтось із пасажирів, побачивши малюка без нагляду, повідомив співробітникам аеропорту, і ті подбали про дитину, поки мати не забрала його.

Інші пасажири, а також користувачі соцмереж, з розумінням поставилися до ситуації і навіть обсипали похвалами жалісливого пілота.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...