Довголіття - не проблема: 8 продуктів, які продовжують життя

Дієтологи радять додати до раціону декілька доступних продуктів.

Вчені назвали продукти, що продовжують життя. Фото: eastwebside.comДієтологи переконані, що продовжити життя ледь чи не на 20 років допоможуть доступні продукти, які варто додати до свого раціону, повідомляють Патріоти України.

Як би це дивно не звучало, але на першому місці у дієтологів стоїть гірка кава, яка сприяє зниженню ризику виникненню захворювань серцево-судинної системи.

Скумбрія має білки, омега-3 жирні кислоти та інші цінні для здоров'я поживні речовини, необхідні для уникнення передчасного старіння організму. Кращим антиоксидантом та найкориснішими солодощами у світі є мед.

А квасоля містить всі 9 незамінних амінокислот, які тіло людини не може виробляти самостійно. Чорний шоколад теж багатий на антиоксиданти і чудово допомагає оздоровлювати судини і серце. Також він позитивно впливає на нервову систему, підвищуючи ступінь захисту від стресів.

Огірки прискорюють роботу мозку і покращують пам'ять, а солодкий перець зміцнює організм, сприяє його відновленню та підвищує його стійкість до захворювань.

Горіхи, у яких є у великій кількості антиоксиданти і Омега-3, запобігають появі ракових пухлин.

Джерело: Сosmo
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...

Бійці ССО показали, як HIMARS знищив російську САУ "Гіацинт" (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 6:15

Росіяни встигли зробити лиш кілька пострілів з цієї гармати, перед тим, як українці ліквідували ворожу САУ. Українські захисники виявили ворожу гармату Гіацинт на окупованій частині півдня країни та завдали по ній удару з комплексу HIMARS. Про це повід...