Довша, ніж у Мавзолей: Мережа сміється з черги "на Укропію" у Луганську (фотофакт)

​Світлина опублікована на сторінці спільноти "Оптимізація оптимізму" в Facebook.

Черга на автобус в Україну у окупованому ЛуганськуВ окупованому бойовиками "ЛНР" Луганську жителі шикуються в довжелезні черги, щоб виїхати в підконтрольну владі Станицю Луганську за продуктами і пенсією, передають Патріоти України.

"Просто черга в Луганську на автобус, що везе жителів "Луганської народної Швейцарії" в Станицю Луганську (підконтрольна Україні. - Ред.), щоб ті могли потрапити в укропію, що загинається, продуктів прикупити, пенсію отримати ... І так день у день!" - йдеться в повідомленні.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...

Цифрову речницю МЗС покусав бухгалтер радянського колгоспу? - Віктор Трегубов

неділя, 5 травень 2024, 0:00

"Подивився на створену за допомогою штучного інтелекту цифрову речницю МЗС. Посміявся від того, як у маминих зігомьотів горить, що вона мулатка. Концептуально справді сподобалось. А потім включив звук і горіти стало вже в мене. Бо жоден ШІ не виглядати...