Дроти зі стелі, облуплені стіни і стіл-стілець: Фірма, яка виграла тендер на 72 млн бюджетних коштів, дислокується... в підвалі хрущовки

«Укрчастотнагляд» відмовив компаніям «Хуавей», «Ерікссон» та полякам, обравши "вітчизняну фірму".

Офіс фірми "Діалінк". Фото: соцмережі.

"У січні «родинна» фірма екс-голови міграційної служби перемогла на торгах по впровадженню mnp. Це система, коли міняєш мобільного оператора, а номер лишаєш той самий. «Укрчастотнагляд» бортанув «Хуавей», «Ерікссон», поляків. 72 мільйони виграла українська товка «Діалінк», - написала журналістка Аліна Стрижак на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Ми знайшли її у підвалі київської хрущовки. Лампочка Ілліча, дроти зі стелі, облуплені стіни, стіл-стілець. Директор, який слова сказати не може. Двоє співробітників з посвідченнями сбушників.

- Хто у вас власники?

- Гражданє України.

- А де ваші працівники?

- Були і втікли. Вас стісняються.

- Можете показати ваші сертифікати ?

- Можем, но не хочем.

Їх реально перло. Вони поводилися так, наче на нас блакитні капелюшки. На цьому місці мала б бути мораль. Але просто подивіться сюжет. Про те, як народ із міграційної служби прийшов в Укрчастотнагляд, і 72 ляма на чесних і прозорих торгах виграла фірма, засновницею якої ще недавно значилася жінка Радутного.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...