Друга помилка Льовочкіна або Хто стоїть за підпалом на "Інтері" - Портніков

Сергій Льовочкін - найздібніший маніпулятор в новітній історії України. Але і Льовочкіну, і Медведчуку, таким досвідченим і заможним, невідома одна проста істина, про яку обізнаний навіть першокласник в якомусь глухому українському селі. Тут живуть люди.

Сергій Льовочкін. Фото:www.ednist.infoПідпал "Інтера" - це вже друга помилка Сергія Льовочкіна після "Євромайдану". Про це пише на сайті Еспресо.TV журналіст Віталій Портніков, передають Патріоти України.

Можна, звичайно, стверджувати, що Сергій Льовочкін та Ігор Шувалов - геніальні тактики.

У ситуації, коли після оприлюднення листування Столярової до справжніх намірів і дій телеканалу "Інтер" почала придивлятися навіть та частина прогресивної громадськості, в обов'язки якої входить закривати очі на колабораціонізм. Коли може розкритися зв'язок найрегіональніших"регіоналів" з найпатріотичнішими "патріотами", коли перед регулятором, що вічно живе у сумнівах, знову може виникнути питання про законність видачі ліцензій горезвісному телеканалу, влаштувати підпал - це блискуче!

Це припинить всілякі розмови щодо Столярової та антидержавної діяльності "Інтера", його відвертій роботі на Москву. Це дозволить говорити про "свободу слова" навіть тим агентам впливу колишнього глави адміністрації, чия основна функція в даний момент - це боротися з корупцією, а зовсім не захищати журналістів.

Отже, це дозволить активізувати зусилля явних і таємних друзів Сергія та Ігоря - і "закрити" питання "Інтера" якщо не назавжди, то на довгий час. А якщо не зрозуміють - можна влаштувати наступний акт вистави і спробувати задіяти посольства.

Все в цьому плані добре, крім одного - недооцінки рівня ненависті. Коли Льовочкін і Шувалов з ентузіазмом спостерігали за людьми, які зібралися на Майдані на знак протесту проти відмови уряду від політики євроінтеграції, вони теж могли вважати, що у них все вийшло.

Що ці люди, більша частина яких була обурена і розраховувала бути почутою - чудова альтернатива опозиційному мітингу на Європейській. Що залишилося тільки вирішити, кого буде послаблювати цей альтернативний протест - опозицію, Януковича чи Клюєва.

Єдине, чого не могли передбачити Льовочкін і Шувалов - так це "ексцесу виконавця", жорсткого побиття протестуючих і переходу протесту в нову якість.

Єдине, чого вони не розуміли - думаю, щиро - так це рівня ненависті до Януковича і його оточення. У результаті ситуація вийшла з- під контролю. І Льовочкіну довелося - не без успіху, правда - видиратися з-під руїн режиму.

Зараз ми спостерігаємо дуже схожу ситуацію. Можна думати, кого послабити пожежею - опонентів "Інтера" з "Народного фронту", активістів, Порошенка. Але розуміння того, що спектакль може розвиватися за іншим сценарієм, знову немає.

І відчуття того, що рівень народної ненависті до поведінки "Інтера" і його ляльководів може бути вищим, ніж здається організаторам видовища, теж не спостерігається.

Сергій Льовочкін - можливо, завдяки своїм власним якостям, а може і завдяки талантам Ігоря Шувалова - найздібніший маніпулятор в новітній історії України. У мистецтві підміни громадської думки і настроїв він перевершив навіть куди більш прямолінійного Віктора Медведчука.

І тим не менше і Льовочкіну, і Медведчуку, таким досвідченим і заможним, невідома одна проста істина, про яку обізнаний навіть першокласник в якомусь глухому українському селі. Тут живуть люди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...