"Ахметов ненавидит Медведчука, из-за которого получил удар по своему бизнесу, потеряв кучу активов в ОРДЛО", - політолог

Ахметівська частина "Опоблока" ставиться до Медведчука як до деструктивного елемента, який все провалює.
Рінат Ахметов ненавидить Віктора Медведчука? Фото: Фейсбук.

Бізнесмен Рінат Ахметов "викинув" з Опозиційного блоку народних депутатів Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна тому, що ненавидить главу організації "Український вибір" Віктора Медведчука, з політичною партією якого вони об'єдналися в рамках "Опозиційною платформи - За життя". Таку думку висловив в Facebook політолог, експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко, передають Патріоти України.

Ось що він пише: "Почему Ахметов выкинул Бойко и Левочкина? Потому что Ахметов ненавидит Медведчука, из-за которого получил удар по своему бизнесу, потеряв кучу активов в ОРДЛО.

Ринатовская часть "Оппоблока" относится к Медведчуку как деструктивному элементу, который все проваливает. И попытки Кремля загнать РЛА в одну шоблу с Медведчуком и Левочкиным-Бойко-Фирташем все время срывались из-за нежелания Ахметова лезть в этот союз жабы и гадюки.

Но выборы приближаются и Медведчука нужно пихать в Раду, а для этого нужно консолидировать разрозненные группы, что играют на электорально поле юго-востока.

Русские подщимливают Фирташа для сговорчивости, чтобы не вилял. Рабинович уже все, что для хорошей пенсии надо заработал, так что самоустранился от участия в гонке, чтобы дать возможность Бойко набрать свои 6-7%, которые потом можно будет конвертировать на парламентских выборах в среднюю фракцию. Вот такой расклад".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти не захопили Очеретине, але контролюють частину селища, - військовий експерт

середа, 24 квітень 2024, 20:02

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що російські війська контролюють лише частину села Очеретине, передають Патріоти України. "Очеретине повністю ще не втрачене. Там продовжуються бойові дії. Росіян...

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...