"Два года назад тоже по 300 рублей за митинг платили, но тогда и цены другие были", - учасники "путінгу" в Москві розчаровані (фото)

Погодні умови та "жадібність" організаторів заходу не сприяли урочистостям з приводу анексії Криму.

Після "урочистого свята" у Москві. Фото: соцмережі.

У Москві учасники проплаченого мітингу-концерту на честь другої річниці анексії Криму не стали чекати початку заходу. Погіршення погоди ще більш посилило відтік публіки. Про це в своєму "Твіттері" повідомив московський фотограф Андрій Бородулін та виклав відповідні фото, передають Патріоти України.

"Публика делится примерно так: 70% - "Ну всё, отметились, пошли домой!" и 30% - "Как же здорово! Урааа! #Крымнаш!" - написав фотограф. "Объявление "основная часть концерта начнётся через час" не вызвало восторга. Пошли люди, снег, полетели шарики", - додав він.

На думку журналіста Іллі Барабанова, публіка деморалізована низькою оплатою "праці": Расстраиваются люди: "Два года назад тоже по 300 рублей за митинг платили, но тогда и цены другие были".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...