Два постріли в потилицю або ж Гаага: Відомий політолог спрогнозував "рішення" суду по справі Януковича

Кирило Сазонов переконаний, що суд над колишнім президентом став формальним приводом, щоб привернути Росію до відповідальності за її збройну агресію проти України.

Янукович в суді. Фото: Відомості.UA.Екс-президента Віктора Януковича чекає "нещасний випадок" у вигляді двох пострілів у потилицю, а керівництво Кремля - пряма дорога на лаву підсудних у Гаазі. Суд над колишнім політиком став формальним приводом, щоб привернути Росію до відповідальності за її збройну агресію проти України. Про це в ефірі Обозреватель.LIVE заявив блогер Кирило Сазонов, передають Патріоти України.

За його словами, Янукович уже не в змозі визначати своє майбутнє: "Йому не дають право вибору".

"Це буде "трагічний нещасний випадок". Коли тобі двічі стріляють у потилицю, щасливим випадком це не назвеш", - наголосив гість студії.

"Суд над Януковичем, він не такий, яким здається - він чисто формальний", - сказав Сазонов.

Коментуючи останнє засідання суду він зазначив, що під час процесу були названі прізвища військовослужбовців ЗС РФ, номери російських військових частин, які брали участь в окупації Криму в 2014 році.

"Ми все це вносимо в юридичну площину, цементуємо судом над Януковичем... І нехай буде апеляція, касація... Нехай він в ЄСПЛ іде", - заявив блогер.

Він зазначив, що вся ця доказова база буде фігурувати як юридичний документ, який Росія ігнорувати не зможе. "Ми беремо ці юридичні докази і ляскаємо (їм) по голові до того часу, поки хтось не побіжить у Гаагу з Кремля. Це важливо", - пояснив Сазонов.

"На Януковича наплювати. У нас немає смертної кари... Тому або ми, або Путін влаштуємо йому "нещасний випадок", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...