Двадцять чотири години в найбагатшій країні світу: Українець поділився враженнями від Катару (фото)

У країни залишилася одна (!!!) маленька повітряна смужка в декілька кілометрів і це не завадило єдиній авіалінії Катару реалізувати свій 5-річний план розвитку всього за рік.

Столицю Катару побудували дуже швидко. Фото: Фейсбук.

"24 години в найбагатшій країні світу. Центральний аеропорт Катару - один з 10 найбільших на планеті. Побудували його всього 3 роки тому. Маленький амбар, який раніше обслуговував всі міжнародні рейси, працює і досі. На півдні - найбільший в світі термінал з переробки зжиженого газу. На заході - найбільший на Близькому Сході морський порт. Все зробили буквально на днях", - пише Ігор Шаверський на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"На півночі - Доха. Столицю з голої пустелі на сотні футуристичних хмарочосів перетворили за якихось 25 років. На дахах хмарочосів - багатоярусні басейни. В готелях - сніданки з 100-метровим буфетом.

Чотирьохповерхові автомагістралі. Нульова ставка податку на все і для всіх. Півмільйона доларів 0% кредиту, які держава надає кожному жителю Катару після одруження. На центральному базарі Дохи замість алкоголю продають яструбів. І ціна за птаха іноді доходить до $300 тисяч.

ВВП на душу населення - $127 тис. доларів в рік. Десь в 60 разів більше ніж в Україні. І це не заважає Уберу в Катарі працювати по тим же тарифам, що і вдома.

Абсолютно всі сусіди Катару нещодавно обізлилися на свого маленького побратима та оголосили йому економічну війну. Закриття всього повітряного простору навколо Катару не завадило Qatar Airways стати #1 авіалінією світу в 2017 році.

Йобта, ви тільки вдумайтесь, у чуваків залишилася одна (!!) маленька повітряна смужка в декілька кілометрів і це не завадило єдиній авіалінії Катару реалізувати свій 5-річний план розвитку всього за рік.

“Амір, чому у вас так чисто?”

“А навіщо смітити?”

“А корупція?”

“Яка корупція?”

“А злочинність?”

“Ахаха. Це найбезпечніше місце на планеті”.

“…”

"Хабібі. Забагато питань. Допивай свій чай. Пристьогуйся. Я покажу тобі справжній Катар".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...