Дивимось українське: "Мультфільм має душу. І вона красива, барвиста і на 100% українська", - Володимир Дейнека за «Микиту Кожум'яку» (відео)

Український журналіст закликав всіх подивитися справжній український мультик і проголосувати за нього... гривнею.

Кадр з мультфільму "Микита Кожум'яка".

Чи маю я право давати рецензію на анімаційного «Микиту Кожум'яку»? А чого б і ні? Я чесно сплатив за квиток, тому зараз чесно і «всиплю»авторам на всі мої 50 гривень, витрачених за квиток на старті опалювального сезону. Так пише для "України молодої" Володимир Дейнека, передають Патріоти України.

Чи бачив я кращі українські мультики? Так....але не так і багато.

Чи бачив я гіршу голівудську анімацію? Так. так. так.....

Можна прискіпуватися до непотрібних сцен, що не несуть сюжетного навантаження... але то мені, дорослому, а от моїм дітям, думаю, це навпаки сподобається.

Можна розпинати авторів за абсолютно не відіграні образи кози Хільди і бичка Чуба...але мені, дорослому, достатньо було назвати їх Меркель і Оланд - і далі образи вже грали до фіналу саме свої ролі (сита безтурботність, незрозуміла стурбованість і зрозумілі тільки їм дії що нас, українців, зовсім не стосуються). Після того я реально з них укатувався.

Динаміка - грамотна і виважена (перепади позитиву і негативу, смішного і сумного, швидкого і повільного).

Типажі - відпрацьовані від душі (емоції, вчинки, репліки...все підігнано кожному, що костюмчик нареченому, по вищому розряду).

Озвучка - вдала, смачна, чітка (дочекайтеся титрів, там крім Андрієнка є ще трохи відомих людей яких я геть не впізнав по голосу. Знав би на старті, було б, мабуть, цікавіше).

Головне - фільм має душу. І вона красива, барвиста і на 100% українська.

Це один з небагатьох фільмів який я би подивився ще раз. Ідіть і дивіться. Проголосуйте за цей фільм гривнею.

Таке має право на життя.

А ще... А ще відправте на перегляд дітей. Це якраз той випадок коли вони дійсно мають право виборчого голосу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...