"До зірок": Відомий російськомовний гурт вперше заспівав пісню українською мовою (відео)

Пісня стала головним саундтреком до українського 3D-мультфільму.

Гурт "Время и Стекло". Фото:скрін відео

Гурт "Время и Стекло" вперше представив пісню українською мовою, спеціально записану до українського мультфільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила". Про це йдеться на офіційній сторінці мультфільму у Facebook, передають Патріоти України.

Пісня під назвою "До зірок" стала головним саундтреком до українського 3D-мультфільму. Окрім того, головні ролі мультфільму – Руслана та Людмилу озвучили учасники групи "Время и Стекло" – Надя Дорофєєва та Олексій "Позитив" Завгородній.

"Ще на самому початку процесу дубляжу мені сказали: "Як тобі пасує цей персонаж, а йому твій голос!". Насправді, як і в Руслані, в мені уживаються романтик і розбишака. Пісня й кліп цікаві, зовсім не в тому стилі, в якому я зазвичай працюю – і це класний досвід!" – зізнався "Позитив".

Надя Дорофєєва додала, що їй сподобалось в новому амплуа, під час роботи над мультфільмом вона відчула себе справжньою принцесою.

"Викрадена принцеса: Руслан і Людмила" - це український 3D-анімаційний фільм-фентезі, режисером якого є Олег Маламуж. Мультфільм створений за мотивами казки російського поета Олександра Пушкіна "Руслан і Людмила". У ньому мандрівний артист Руслан рятує викрадену злим чарівником Чорномором княжну Людмилу. Прем'єра стрічки в Україні запланована на 7 березня 2018 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...