Дивина та й годі: У Нью-Гемпширі вагітні отримали право безкарно вбивати

​У Нью-Гемпширі помилково прийняли новий законопроект, який дозволяє вагітним жінкам здійснювати вбивства, уникаючи кримінального переслідування за них.


Патріоти України уточнюють - в новий документ, де йшлося про те, що переривання вагітності після 20-го тижня розцінювалося б як вбивство, закралася неточність. Згідно з нею будь-який акт, що був здійснений вагітною або її доктором при виконанні своїх професійних обов'язків, не буде розглядатися як вбивство.

Коли помилку виявили, законопроект вже був схвалений обома палатами конгресу. На щастя республіканці встигли внести відповідні правки до законопроекту до того, як він потрапив на стіл до губернатора штату.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...