Джемілєв: Росія розмістила в Криму ядерні боєголовки

Лідер кримських татар, народний депутат України Мустафа Джемілєв пояснив, чому окупований Росією півострів неможливо повернути військовим шляхом.

Фото: Цензор.НЕТ

Джемілєв пояснив, чим загрожує спроба повернення окупованого Криму військовим шляхом, з посиланням на Укрінформ повідомляють Патріоти України.

Крим зараз перетворили на таку військову базу, у нас навіть є інформація, що зараз там 6 ядерних боєголовок. Тому розгортати військові дії там дуже небезпечно, – зазначив Джемілєв.

Він застеріг, що військові дії на території півострова можуть призвести до етнічних чисток, як свого часу це сталось у Чечні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...