"Его пытали!": Дружина Насірова впевнена, що її Рому "звірі" з НАБУ піддавали тортурам

Катерина Глімбовська звернулася до президента України Петра Порошенка з проханням відпустити її чоловіка на лікування за кордон.

Катерина Глімбовська. Фото:ukrreal.info

Співробітники Національного антикорупційного бюро (НАБУ) ховаються за процесуальними хитрощами, не відпускаючи відстороненого голову Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова на лікування, що у всьому світі називають тортурами. Про це у Facebook у своєму зверненні до президента України Петра Порошенка заявила дружина Насірова Катерина Глімбовська, інформують Патріоти України.

"Каждая человеческая жизнь ценна вне зависимости от того, как этого человека оценивает политическая или социальная конъюнктура. Поэтому мы просим гарантировать право моего мужа и отца моих детей – право на лечение. Этот курс лечения чрезвычайно важен для жизни Романа, и пройти его возможно только в нескольких странах мира", – написала дружина Насірова.

За її словами, вона готова замість чоловіка "протягом усіх двох тижнів відсутності Романа носити цей нещасний електронний браслет або навіть сісти в Лук'янівське СІЗО".

"Если уж совсем откровенно, то у меня есть все основания подозревать НАБУ в применении пыток над моим мужем. Все эти преграды для прохождения краткосрочного курса радиоактивной терапии – это не что иное, как продолжение той истории, которая началась в клинической больнице "Феофания". Вопреки запрету врачей и несмотря на клинический диагноз, детективы НАБУ тогда де-факто выкрали моего мужа для участия в их судебных шоу. А теперь сотрудники бюро, прячась за процессуальными уловками, принимают решения относительно здоровья Романа: жить ему или не жить. В цивилизованном мире это называется пытками", – продовжила Глімбовська.

Через це вона також звернулася до детективів НАБУ.

"Сколько времени вам необходимо для завершения этого пиар-шоу? Уже скоро пройдет 100 дней с момента оглашения так называемого подозрения, но за этот период состоялся только один формальный допрос", – написала дружина Насірова.

Як відомо, 4 червня керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький заявив, що відпускати Насирова на лікування в США ризиковано, оскільки той може сховатися від правосуддя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...