Екс-боєць ЗСУ, який знищив два БМП терористів, потребує допомоги - волонтер

У батька бійця онкологічне захворювання, і мама не ходить, бо зламана колінна чашечка, пояснив Роман Сініцин.

Боєць ЗСУ "Мартін". Фото: Facebook

Колишній заступник командира роти Збройних сил України Мартін, який відзначився вдалою операцією проти проросійських терористів, потребує допомоги. Про це у своєму Facebook написав волонтер Роман Сініцин, передають Патріоти України.

"Це Мартін. З Мартіном ми пару разів їли чебуреки в Бугасі, за КПВВ. Пили каву, курили сігарєту і говорили про якісь стугни, шифровані моторолки і 338 калібр.

Мартін приїжджав на посіченому осколками форді. Форд цей ми їм пригнали взамєн розвороченого ПТУРом Мерседеса. Мерседес же забрали і віддали в Дніпро в музей. Спеціально відео приліпив, його Мартін знімав.

Мартін був замкомроти у Васі Танцора. Васю я знав ще раніше, бо він нам фарбував атошні машини на своєму СТО, а потім пішов ротним в 41 омпб.

На позиціях під Докучем я у них не був жодного разу, каюсь, хоча наші заїжджали часто.

З тих позицій під Докучем - Танцор, Мартін і ще група бійців спалила сепарам два БМП "сапогом". Задача Мартіна була коригувати спг з квадрокоптера. Потім Танцора вздрючили в штабі за відео однієї горящої бехи в ФБ, а потім їх набрав Порошенко і подякував за добре діло. І Полторак руку потиснув.

Потім і Танцор і Мартін дембельнулись. Та ви і так Мартіна прекрасно знаєте. Він гарно і багато пише в ФБ. Але про це не напише.

І буде злий, що я написав. І злий на Танцора і Масі, які видурили у нього номер карти якимось обманом.

Бо у батька Мартіна погана онкологія, печінка і все не гуд. Операції і всі діла. І мама не ходить - зламана колінна чашечка. Операції і всі діла. І мала дитина і дружина. Вобщєм я не буду зараз про безкоштовну медицину і вартість операцій і усе оце. Вобщєм (5168757298195100) Приват. Болдирев. Олег. Дякую" - написав волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...