Можливий замовник вбивства Гандзюк вніс у Раду законопроект про кримінальну відповідальність за наклеп, - волонтер Сініцин

Цим законопроектом пропонується ввести в Україні кримінальну відповідальність за наклеп. До трьох років тюрми.

Роман Сініцин. Фото: соцмережі.

"Знайомтесь Коля. Коля - мусор. Прізвища мусора - Паламарчук. Ви чули це прізвище уже, впевнений. Коля дуже впливовий мусор. Дуже. Але він завжди був в тіні, про нього більшість почула в розрізі вбивства Каті Гандзюк тільки. Але давайте по порядку", - пише волонтер Роман Сініцин на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В різний період Коля працював в міліції на посадах від начальника Цюрюпинської міліції і керівника ДАІ Херсонської області до керівника міліції Криму і.т.д.

Був в різних партіях: в литвина, в ударі, в БПП і депутатом в кількох скликаннях Парламенту.

Коля - смотрящій в Раді за "мусорськими" схемами. Це щоб не прийняли, не дай Бог, якусь поправку чи закон який наламає якусь тєму з якої годуються мусорські генерали.
Ще Коля куратор "силовиків" на Півдні: Одеса, Херсон, Миколаїв...

Ну і Коля сам генерал, ви мабуть помітили на фото.
І орденів у Колі багато.

Саме помічник Колі - Павловський був одним з посередників в передачі коштів виконавцям та організаторам вбивства Каті Гандзюк.

Коли журналісти злили цю інформацію після смерті Каті, а ми "підсвітили" - у багатьох сталась істерика про "піар на крові", "заважаєте слідству" і.т.ін.

Але тим не менше помічника Колі затримали через три дні після цього і він зараз в СІЗО СБУ. Затриманий без права застави.

Коля його звичайно ж звільнив, дивно що не заднім числом. А сьогодні звільнив ще одного помічника, Одінцова, який теж фігурує в матеріалах слідства по Каті.

А ще вчора Коля з групою інших депутатів подав законопроект "про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо встановлення відповідальності за наклеп".

Цим законопроектом пропонується ввести в Україні кримінальну відповідальність за наклеп.
До трьох років тюрми. В пояснювальній записці зокрема знаходимо:

"Одним з останніх випадків розповсюдження неправдивої інформації є випадок зі звинуваченнями, що лунають з боку деяких засобів масової інформації на адресу народного депутата України щодо причетності до вчинення особливо тяжкого злочину (напад на громадську активістку К. Гандзюк)."

Хоча Колю в причетності до вбивства емм...поки ніхто не звинувачував. Мова йшла про його офіційних помічників, а Коля ж мабуть нічого не знав).

Приблизно таку ж норму риги протягнули під час скандальної сесії 16 січня 2014 року.

Що я хочу сказати.

p.s. Вітаю з п'ятою річницею Революції Гідності.
p.s.s. Присяду мабуть на трьошечку за "наклеп" про "смотрящего за мусорськими схемами".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...