Експерт розповів, яку тактику щодо війни із Росією може обрати Тимошенко у разі свого президентства

Сергій Таран вважає, що, швидше за все, це буде багатовекторна політика, яку будуть писати не генерали з аналітиками, а соціологи з драматургами.
Сергій Таран. Фото: соцмережі.

Чергові результати соціологічних досліджень підтвердили лідерство Юлії Тимошенко в президентських перегонах. Оскільки Україна п'ятий рік перебуває в стані фактично війни і Росія не збирається відступати, то саме час припустити, якою буде політика щодо війни при гіпотетичному президентстві Юлії Тимошенко. Про це у своєму блозі пише політолог Сергій Таран, передають Патріоти України.

За його словами, є кілька варіантів, як будуть розвиватися події. Перший варіант - це буде «нова стратегія миру», про яку Тимошенко повідомила з численних бігбордів ще влітку і яка, будучи «нової», має якусь відмінність від того, що пропонує влада. Другий варіант - це буде стратегія вступу в НАТО, про що повідомляють нові борди з Тимошенко, і повністю збігаються з тим, що пропонує влада. Третій варіант - це буде «повернення до Будапештського меморандуму», про що заявила Тимошенко на форумі Yes і який, як відомо, підписав ще Леонід Кучма, але Захід його не виконує.
Сергій Таран вважає, що, швидше за все, це буде багатовекторна політика, яку будуть писати не генерали з аналітиками, а соціологи з драматургами, які будуть ловити народні настрої і просто яскраво загортати їх у емоційні фрази.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...