Епатажній Памелі Андерсон 50: Цікаві події з життя актриси

​Памелі Андерсон виповнилося 50 років 1 липня. Пропонуємо вам факти з біографії головної "рятувальниці" Голлівуду.

Фото: 24tv.ua

Зірка народилася у канадському містечку Ледісміт. Її батьки не були публічними людьми: мама працювала офіціанткою, а батько був майстром з обслуговування камінів, розповідають Патріоти України. Сама Памела каже, що її предки походили з Фінляндії.

Початок кар’єри

Майбутню зірку помітили на одному з місцевих футбольних матчів – Памелу зняла крупним планом камера і показала на місцевому телебаченні. Після цього на неї звернули увагу і запропонували роботу в рекламі.

Пізніше Памелі запропонували роль у серіалі "Рятувальники Малібі". Завдяки цьому серіалу Андерсон у червоному купальнику стала одним з секс-символів пляжної Америки.

Зовнішність

Зірка робила кілька разів операції з корекції грудей. І навіть погодилася на збільшення губ. Підкреслювала актриса це яскравим зухвалим макіяжем. Це сильно змінило її зовнішність.

Зараз Андерсон виходить на світські вечори з мінімальним елегантним макіяжем.

Особисте життя

Памела була одружена з рок-музикантом Томмі Лі. У них народилися є двоє синів – Брендон Томас Лі і Ділан Джаггер Лі. У 1999 році пара возз'єдналася, але через рік Памела і Томмі розлучилися остаточно.

Від Томмі Лі Андерсон заразилася гепатитом С. Зірка боролася з цією хворобою майже 13 років. У 2015 році вона заявила, що вилікувалася від важкого захворювання.

У 2006 Памела одружилася з рок-музикантом Кід Роком. Їх шлюб тривав майже рік.

У 2007-2008 і знову в 2014-2015 роках Памела вийшла заміж за кінопродюсера Ріка Саломона.

Зараз білявці приписують роман з французьким футболістом, захисником іспанської "Севільї" та збірної Франції, 31-річним Аділем Рамі.

Благодійність

Памела Андерсон активно бореться за захист тварин. Зірка співпрацює з асоціацією РЕТА і закликає заборони браконьєрський забій морських котиків.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...