"Еще будем наблюдать множество его забавных метаморфоз": Невзоров передрік одному з ватажків "ДНР" повернення у РФ

Публіцист порівняв Захара Прилєпіна з лялькою, яка "сыграла" свою роль і їй "пора в корзину".​

Олександр Невзоров. Фото: Аргументи і факти.

Один із ватажків терористичного угрупування "Донецька народна республіка" ("ДНР"), одіозний російський письменник Захар Прилєпін незабаром може повернутися в РФ тому, що вже зіграв свою "роль" у військовому конфлікті на Донбасі. Про це в ефірі "Ехо Москви" заявив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

"Мы видим, что чиновники и депутаты регулярно демонстрируют восторг упыря, который показывает новый набор клыков. Клинцевич, в частности, сообщил о том, что в России заложили 6 авианосцев, они строят какой-то подводный крейсер, то есть, они идут по пути повторения всех тех ошибок, который уже угробил в свое время Советский Союз", - сказав він.

"Потому что тут же в качестве иллюстратора этого угробления возникает какой-то сановитый, но полностью безликий, как принято у них в "Единой России", депутат-единоросс и начинает втолковывать, что война в Сирии – это гораздо важнее для России, чем зарплаты медиков, и медики могут и должны потерпеть, потому что война в Сирии – это гораздо существеннее. Между строк этого милого человека надо, конечно, читать, что имеется в виду не только Сирия, но еще и это донбасское проклятие, этот Донбасс.Оттуда, кстати, новости есть о лучших, по мнению писателя Прилепина, русских людях, которые там плотно сконцентрировались", - додав публіцист.

Невзоров порівняв Прилєпіна з лялькою, яка "сыграла" свою роль і їй "пора в корзину". "Я думаю, что кукла быстро переметнется на какой-нибудь другой фланг, и мы еще будем наблюдать множество удивительных и забавных метаморфоз. Переждет до новой эпохи своей востребованности, но для этого необходимо, чтобы его забыли. А он так старался, он так впечатывал свой образ. И, кстати говоря, неплохо впечатывал, потому что для нас с вами он – фигура комическая", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На Херсонщині для окупантів настало справжнє пекло: До Криму прибула велика "партія" 200-з та 300-х російських загарбників

четвер, 9 травень 2024, 3:25

Українські вояки посилюють вогневий вплив на загарбників. Нові поставки артилерійських снарядів та ракет від союзників вже дають про себе взнаки. У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих оку...

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...