"Если мне еще какая-нить пи*да будет рассказывать про гражданскую войну в Украине...​": Росіянин про поліцію Путіна на Донбасі

В окупований Донецьк була відправлена величезна кількість російських поліцейських.

Ілюстрація:www.technosotnya.com

Росіянин Андрій Серський повідомив про велику кількість російських поліцейських, які були відправлені в окупований Донецьк. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Вот прямо сейчас я стою в пивнухе с полицейским и спецназовцем ГРУ. Слушаю прекрасную историю их знакомства в Донецке. Первый по дисциплинарке влетел в молодую перспективную республику.

Их только в тот заезд было 62 человека из Москвы и 280 человек из области. Полицейских. Только в один заезд. Гэрэушник со своим подразделением их охранял. Со мной разговаривают, т.к. я тоже правильный, пограничник.

Рассказывают про беспредел, который творили... Если мне еще какая-нить пи*да будет рассказывать про гражданскую войну в Украине...", - написав Серський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...