"Есть люди, а есть быдло": Блогер про те, як українці порушують права українців на території ЄС

Журналіста вразило те, що з усіх пасажирів тільки дві людини обурилися безправним становищем, інші просто мовчали.

На кордоні з Польщею. Фото: www.expres.ua.

У мережі з'явилося відео, в якому показано як громадяни України принижують людську гідність своїх співвітчизників в Європейському союзі. Відповідний відеоролик опублікував на своїй сторінці у Facebook помічник-консультант нардепа Юрій Семчук, передають Патріоти України.

У кадрі показаний конфлікт між пасажирами та представниками компанії - перевізника, в автобусі якої не працював туалет. До водія і стюарда звернулися з проханням не порушувати елементарні права людини, але обидва грубо відреагували на висунуті до них претензії.

"Не отримували між ріг на прохання відкрити туалет в автобусі?" - написав Семчук. Він наголосив, що як тільки автобус почали перевіряти польські прикордонники, то проблема туалету була швидко вирішена. "А ще на час перевірки польськими прикордонниками в гастарбайтеровозі дивом з'явився wi+fi, загудів кондиціонер і відкрився злощасний туалет, на хвилинку. Далі заробітчанський бидловоз поглинула темрява і задуха. Щасливої дороги", - написав автор.

У коментарі до відео український журналіст Андрій Шокотко зазначив, що конфлікт стався між співвітчизниками. "Український автобус з українцями на борту їде через Польщу. Водії відмовляються відкривати туалет, хоча в салоні є інвалід, який не може терпіти. Та й інші, не інваліди, мають повне право користуватися туалетом під час поїздки, вони і за це заплатили, купуючи квиток. Гостроту ситуації додає той факт, що українці порушують права українців на території Євросоюзу. А потім дивуються, чому в Європі на нас косо дивляться і вважають дикунами. Причому, не просто дикунами, а, як висловився один мій знайомий зі Словенії - жителями "таборища", тобто, концтабори", - йдеться в тексті.

Журналіста вразило те, що з усіх пасажирів тільки дві людини обурилися безправним становищем, інші просто мовчали. "Реакція більшості пасажирів цілком передбачувана - її не було. Задихаються без кондиціонера, терпіли без туалету, і мріяти не могли про таку розкіш як заявлений Wi-Fi - і не дивувалися, коли все це включалося в присутності польських прикордонників. Є люди, а є бидло. І, схоже, українці самі себе людьми не вважають.
Двоє людей з усього автобусу почали обурюватися, хоча потрібно було встати всім салоном і дохідливо пояснити водіям, до якої міри вони не праві. Свободу без боротьби ніхто не дасть. Елементарними правами без боротьби ніхто не наділений. Якщо не борешся, навіть по**ать не дадуть. Якщо не борешся, згодом і дихати не дадуть, дозволивши найбільш покірним хіба що попіл в табірному крематорії підмітати", - написав Шокотко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...