"Есть мозги у рвущейся в оккупированный Крым российской "культурной" шушеры? Зато вопят про "дурь украинских политиков" - Тимчук про актрису Яковлєву

Актриса, яку не пустили в Україну у 2017 році через її поїздку в окупований Крим, знову порушила українське законодавство.

Олена Яковлєва. Фото:russia.tvРосійська актриса Олена Яковлєва може знову втратити право відвідувати Україну через повторне порушення порядку в'їзду в окупований Крим. Про це у Facebook 8 червня розповів нардеп від "Народного фронту", координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, зазначають Патріоти України.

"У 2017 році, коли Яковлєву не пустили в Україну, вона стогнала, що не знала про наявність санкцій за незаконний в'їзд до Криму. Тепер точно знає. Але до Криму знову пхається, і знову – з порушенням українського законодавства, тобто не через контрольний пункт в'їзду-виїзду у Херсонській області" – написав він.

Нардеп повідомив, що два дні тому Яковлєва знову прилетіла до Криму, порушивши вимогу українського законодавства і дала інтерв'ю місцевим ЗМІ.

"[Вона] почала бідкатися, що, мовляв, в Україну її зараз не пускають, але після закінчення заборони знову спробує в'їхати в Україну, де у неї проживають родичі (народилася ця тітка в Новоград-Волинському)... От є мізки у всієї цієї російської "культурної" шушвалі, яка рветься в окупований Крим?" – підкреслив Тимчук.

Як відомо, 24 травня 2017 року українські прикордонники не пустили в Харків Яковлєву, яка приїхала з виставою. Їй заборонили в'їзд у країну на три роки через виступ в анексованому Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...