Есть одна зацепка, что могла стать "морковкой" для Трампа: Однокурсник Путіна натякнув, який компромат може мати Кремль на президента США

Юрій Швець вважає, що не дивлячись на ймовірність шантажу Трампа з боку РФ, це ніяк не позначиться на політиці новообраного президента США.

Путін і Трамп. Ілюстрація:polit.ru

Оприлюднене досьє російських спецслужб на президента США Дональда Трампа є фейком, проте це не означає, що у Кремля немає справжнього компромату на главу Білого дому. Про це в інтерв'ю Гордону розповів однокурсник глави РФ Володимира Путіна, колишній співробітник Головного першого управління КДБ, а нині американський фінансовий аналітик Юрій Швець, передають Патріоти України.

"Оперативное дело на Трампа в Москве обязано быть. И начато оно было как минимум в 1987 году, когда он впервые приехал в Москву. Как раз в это время я работал в вашингтонской резидентуре и занимался выводом "объекта разработки" в Москву, где с ним поработали, а затем включили в агентурный аппарат в качестве особо ценного агента, который планировался для внедрения в Белый дом. Правда, не в качестве президента, а на более скромную должность", - розповів він.

За словами Швеця, шантаж Трампа "інтимним" компроматом практично нереальний, оскільки це завдало б удару по самих спецслужбах.

"Но даже если вообразить невообразимое и представить, что Путин решил наказать Трампа и опубликовать пикантные видео (если они, конечно, есть), для Трампа это будет как дробинка для слона", - додав експерт.

Колишній розвідник пояснив, що якщо спецслужби РФ вклали в Трампа якісь гроші, вони не могли робити це напряму.

"Такие транзакции должны были проводиться через посредников, а это открывает широкие перспективы для отрицания: мол, не знал, не ведал, ввели в заблуждение, гады. В общем, если я вам что-то должен, то я вам прощаю", - сказав він.

Однак, за його словами, не дивлячись на ймовірність шантажу Трампа з боку РФ, це ніяк не позначиться на політиці Трампа.

"Есть, правда, одна зацепка – 19,5% акций "Роснефти", которые весьма витиевато были уведены из РФ и последний раз всплыли в Сингапуре. Да, это могло стать "морковкой" для Трампа: снимешь санкции – получишь акции.

Но совершенно идиотская операция Путина по вмешательству в избирательную кампанию США создала такие условия, что теперь все спецслужбы мира смотрят за каждым движением Трампа и за этими акциями", - додав Швець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україну ще чекає останній важкий удар: Індійська провидиця спрогнозувала, коли закінчиться війна (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 15:55

Індійська провидиця Амала Каур побачила переломний момент у війні в Україні та розповіла, коли закінчаться бойові дії. Її прогноз щодо війни оприлюднили в Youtube, передають Патріоти України. Амала Каур побачила переломний момент у війні після того, як...

"Міфічні терористи у дитячих лікарнях": Портников пояснив, чому голова білоруського КДБ погрожує Україні

неділя, 28 квітень 2024, 15:42

Кремль використовує своїх білоруських маріонеток в якості інструмента для боротьби з Україною. Таку думку висловив політичний аналітик, публіцист Віталій Портников на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. За його словами, голова Комітету держ...