Хіти тижня. Отруїли російські спецслужби? Померлий Децл критикував путінську владу

Дивна та раптова смерть ще молодого чоловіка мимоволі змушує замислитися.

Децла могли отруїти? Фото: соцмережі.

Напередодні своєї передчасної кончини Децл (Кирило Тлумацький) залишив на своїй сторінці в сервісі мікроблогів Twitter запис з жорсткою критикою колег-конформістів і путінської влади, передають Патріоти України.

"Слышал тут один умник поехал в тур по северной Америке А как же оркестр МВД, Собянин и пенсионная реформа с Ротенбергами? Это так цинично - сидеть на "Первом канале" и топить за скрепы, гоняя при этом на гастроли в Штаты. Фирменный стиль школы Соловьево-Киселевых", − написав музикант.

Білоруський блогер Максим Мирович, коментуючи смерть Децла, нагадав про давню традицію російських спецслужб фізично усувати неугодних.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...