"Езжай на войну і там командуй. І чтоб оттуда не возвращался": Працівниці "Преси України" з запалом захищають "23 лютого", - блогер

У магазині видання намагаються продавати листівки з "георгіївськими стрічками"

Магазин "Преса України". Фото: "Фейсбук"17 січня 2017 року, зайшов у магазин Державного видавництва «Преса України», що на Шулявці. Четверо працівниць магазину були зайняті перерахунком товару який їм принесли зі складу. Так пише блогер Ярослав Федюк, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", цитуючи далі:

"Магазинчик манюсінький, два на два метри. Тож, видно все як на долоні. Всі заклопотано відкривають коробки, рахують і виставляють на вітрину листівки. І от в одній коробці листівки до праздніка 23 фєвраля. Звєзда, гвоздікі, колорадская лєнточка. Розмова прадавцов:

- Перша - О, так ето ж запрещьонниє откриткі. У нас нєт такого праздніка.

- Друга - Ето кто запрєтіл? Ані запрєтілі? Ето у ніх нєт такого праздніка, а у мєня єсть. І у людей єсть етот празднік. Ім его у нас нє забрать. Я всєгда поздравляла і буду поздравлять на 23 февраля.

- Перша - Ти знаєш сколько мовоговарящего нєадеквата ходит?

- Друга - Пусть придут. Пусть только пікнут.

Я повертаюся і кажу: «Я вже прийшов. І вам не радив би виставляти ці листівки і так висловлюватись про людей. З вашого дозволу я сфотографую вітрину». А далі був армагедон.

- Снімать запрещено.

- Да кто ти такой.

- Из за таких как ти ми живем впроголодь.

- Нєт на вас сталіна.

- Езжай на войну і там командуй. І чтоб оттуда не возвращался.

- Без таких как ти, ми би жили мирно.

Вже зараз пишу і ніби спокійний. Їхав додому і думав, добре, що немає зброї. Як я розумію пані Ларису Ніцой. Бо хочеться в той момент не просто зацідити в ці свинособачі рила, а вистріляти, як шакалів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...