Фахівці з Центру контролю і профілактики захворювань США назвали найнебезпечніші продукти для здоров'я людини

Та дали рекомендації виробникам продуктів харчування

Учені склали список найбільш шкідливих та небезпечних для людини продуктів, повідомляють Патріоти України.

Фахівців з Центру контролю і профілактики захворювань США найнебезпечнішими для здоров'я людини назвали хлібобулочні вироби. Також до списку потрапили: їжа швидкого приготування, сири, картопляні чіпси, піца, попкорн, макаронні вироби та ковбаси.

За результатами досліджень, саме ці продукти провокують хвороби серця і судин. Але основну небезпеку становлять не продукти, а сіль, яка в них міститься. Вона викликає підвищення артеріального тиску.

Своєю чергою, науковці рекомендують виробникам продуктів харчування хоча б на чверть зменшити використання солі, оскільки це дозволить зберегти життя багатьом людям.

Нагадаємо, хліб, чіпси і картопля повинні бути приготовані до золотисто-жовтого кольору, а не коричневого. Таким чином зменшується споживання хімічних речовин, які можуть викликати рак. Учені рекомендують ретельно дотримуватися інструкцій для приготування їжі, щоб уникнути потемніння.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...