"Фарсиане. Из жизни е#анутых созданий", - Фашик Донецький

Блогер з окупованого Донецька розповів про спілкування з сестрою, яка родом з Луганська, а проживає в Москві, зомбування росіян і санкційний ефект.

Донецька "вата". Фото: Главное."Базикал я сегодня с оно. Оно - это мое двоюродное сестро. Оно живет в городе, где лежит незакопанный вовик картавый. Оно с Луганской области родом.. Оно 84 года рождения. Какое же оно е*анутоееееееееееее". Так пише у своєму блозі Фашик Донецький, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Для того, шоб было понятно всю степень лизоблюдства и приспособленчества, расскажу некоторые факты из биографии оно.

Как только оно выполнилось 18, оно поехало у город,где есть х*йло. Оно там е*ошило официанткой с утра до ночи. Оно ишачило шо проклятое, пока не зацепило себе местного типочка у мужья. Мужем оно стал коренной москвич, шеф-повар одного из крутых ресторанов мацквы.

Родня местного встретила в штыки нивьесту, ибо все понимали хитрый план оно: кольцо-прописка-всеп*здец ягусская. Но было поздно: оно уже было с животом, поэтому свадьба была у целой мацквэ на зависть подружайкам,которые цепляли то таксистов, то таджиков. Женское счастье-оно такое.

Как только оно стало дефкой окольцованной в оно вселился лютый п*здец в голову. Если раньше оно выражало уважение народам Кавказа — мол ,если бьют одного кавказсца пятеро,значит 10 кавказсцев уже бегут с битами, а если бьют гусского, значит 10 гусских снимают это на телефон-, то теперь оно четко понимало- оно княгиня роду «б*яп*здец», а чурки проклятые мешают жить мацквычам.

Все напоминания оно, шо оно было таким же таджиком в мокселе,как и те,кто метут сейчас дворы, заканчивались простым,но сука гениальным ответом: «ты мне просто завидуешь, у меня дом полная чаша и муж машквыч».

Через 2 года оно поняло, шо на росии Изи и Сары тоже мешают жить мацвичам: таджики забирают работу у гускких, а Абраамы нае*уют бедных гусских так,шо гусские сосут конский чупа-чупс в итоге. Короче, оно превратилось из обычной девчонки из шахтерского поселка в такооооого антисемита, что при живом Гитлере оно б точно сделало нехилую карьеру в нацистской партии.

Оно было послано мной жестко нах*й в 2004 году, потом оно продолжило топтать улицы бельгийского города Х*й в 2008 году. С тех пор мы с оно не общались, максимум раз в год минута разговора. ибо нету у меня желания общаться с курицей, которое набравшись мацкофской спеси и е*ланизмов в голову постоянно педалировало тему чурок, проклятых Изь и несправедливости мира для гусских.

За время войны мы не общались в принципе, ибо когда тебе звонит чупакабра из мокселя и говорит шо в ДАПе сидят американцы и скоро они е*анут биологическим по Донецку, то мне особо с таким одороблом говорить не о чем.

Хотя вру, однажды таки общались. В 14 году оно таки мне позвонило все в соплях: мужа забрали в коммендатуру кизяки, шо делать-куды бежать-этобеспредел. Оно в 14 году, в конце года, приехало в Луганскую область с мужем мацвычьем пасматрэть на гусский мыр без биндер. Мужа приняли бухие ряженые клоуны и пох*й шо пачпарт был мацкофский. Через неделю п*здюлей на подвале мацвича выкупили за 8 кусков зелени у кизяков. С тех пор мацвыч зарекся ездить на Донбасс, ибо при этом слове у него начинают болеть ребра[на подвале ему сломали 5 ребер, все православно]. Не скрою, тогда я откровенно, от души злорадствовал горю оно, ибо мне было таааак пох*й на судьбу мацквича, шо аж стыдно. Тогда оно абидилось на минья и очень сильно, ибо не по православному это — радооваться чужому горю. Но биндеру на те слова было еще более пох*й, чем мне.

Те, кто что-то видели уже в этой жизни, прекрасно знают простую истину: родственники никогда не звонят, шобы просто пап*здеть, всегда есть причина: меркантильная или же есть желание поделать фрикции в мозг с помощью языка, который как известно без костей. Сегодня мацквычка позвонило мне и обвинило меня в том, шо ее мужа из-за праклятых биндер лишили работы - ресторан нах*й закрыли, а муж не может найти работу уже 4 месяца.

Вн биндер люто взоржал от визгов свиньи и предложил оно сказать громко-громко в трубку «пох*й санкции». Оно абидилося, оно начало лепить такуууууую х*йню про шаровары и кастрюли,что я применил ядрено-ядерное оружие против оно — Украинский язык.

Коли немічне допетрало, шо я таки навмисне продовжую спілкуватись з ватопотамом на Державній мові, а не на гусском, сталася люта істерика. Істерика супроводжувалася фекальним викидами в трубку а-ля «хватіт на бидломовє абщацца, я тебья нє панімаю,перєвєді» і тд. Ватку було підпалено, тому я таки вирішив довести п*здоглуздувате до нервового зриву по причині того, шо мав і час, і натхнення.

Зараз коротко висвітлю основні теми діалогу з мацквічкай.

—Бубубубу! это прахлятые американцы нас пассорррили!

— Б*я,стопудово американці. Гусські танки тільки мир несуть. Лопатоїдні тут взагалі ні до чого.

— Бубубу! В Киеве высокая коммуналка! Доскакались!

— піііііздєц. А в Австралії ше вища коммуналка. Чого тебе коммуналка австралійців не єбає?

— Бубубу! Патаму шо адиннарот!

— Ти взгалі бачило бурят в Луганській області до 14 року ? Є*ать родичі. Куми оленів мені не родичі.

— Бубубу! Вы прадались американцам!

— Дивно чути шось про продаж від того, хто смокче чупа-чупс гусского в прямому сенсі цього слова.

— Бубубу ! Чо ты этим сказать хотел ?

— Та то шо ти вже який рік взасос цілуєш нижче пупка представника нації, яка вважає себе богами та мріє поригати в гімнастьоркє, а тебе типу єб*є хто і кому продався.

— Бубубу ! Зато при пукине расию зауважали!

— Бл*дь. Назви хоч одну країну, яка почала поважати рф після війни в Україні.

— Бубубу! Америка!

— Х*єрика. Від йобнутих стараються або відгородится, або вилікувати їх. Мені звісно цікаво за шо можна взагалі поважати рф в принципі, але найбільше цікаво інше: ти ж б*я до рф маєш відношення менше, ніж буряти з якутами. Чим ти, чудо, гардішся?

— Бубубу! Ко-ко-ко ! дідиваєвалі!палітікіхатятнаспасоріть ! Муууууууу ! Амєрікававсьомвінавата ! Ме-е-е—е-е-е ! Хунта, фашшизди!

Коротше кажучи, якшо попорпатися у середньостатистичного мацквіча у приміщенні з лютим ехом, то там лежить приблизно от така х*йня:

Пох*й санкції. Іскандери ржуть вголос, але люксові ресторани зачиняються;

Кримнаш, але поїду я влітку точно не в Крим, бо дорого шпздц;

Гусскіх на Донбассі нема,то всьо дабравольци. Хулі там від бурятії до Донецька їхати;

Вам дали безвіз, але вас наї*али. Муууууу ! Не знаю, де наї*али вас, але вас нас наї*али. Мууууу! ;

Всі, хто не вірить роспропаганді - йо*нуті зомбі. Зомбологіка називається;

За ігіл воюює багато вихідців з Західної України: Чернівці, Тернопіль, Івано-Франківськ. Але найманці ці хитрі: вони спеціально базікають па гусскі, шоби діскрєдітіравать залупове королівство;

Львів, Закарпаття — там страшні люди, дикий дикий Захід. Сказав слово па гусскі? Можеш прям вже починати викусувати собі кадик, ато мовний патруль тебе знайде і тоді всьо, пожалкуєш шо горло сам собі не перегриз;

Америці піз*єц завтра. Ну або післязавтра. Або в четверг точно і полюбому. Доллар рухне к х*ям, як гусській літак в небі.

В Україні не обов’язково знати Державну мову. Бо з цього починається шо? Русофобія з цього починається;

По тв в місті, де в кремлі є х*йло, краще видно хто стріляє по житловим секторам з артилерії і не ї*йот. Тчк;

Пукєн — спасітєль жабогадюкії від американської окупації. Якби не він, то магадан точно був би окупований;

Заборона вконтактє - це пізд*ц свободі слова в Україні, на питання скільки бібліотек Українських на госсії — відповідь стандартна — ко-ко-ко,бл*дь!

В Україні геноцид руцкагаварясчіх і пох*й, шо в мацквє тебе за прапор України запакують, а в окупованій частині Донбасу тебе невидимі ї*лани з х*йзнаєде-ленду тупо можуть розстріляти. А в Україні точно гінасид;

Найбільше сподобалось: хлопці з Донбассу, які на боці ЗСУ, всі ті, шо розмовляють російською - перевдягнуті актори, бо не може такого бути ,шоби 2 чілавєка, каториє знают ізик ваівалі друх протів друга.

Мораль: якщо на моксель прям завтра впаде метеорит, то треба буде рятувати тарганів. Їх, на відміну від віруючих в царя зал*пустру, реально буде шкода. Божеспалимосквукх*ям".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...