"Фейки про воєнний стан поширюються, щоб викликати паніку. Паніка - це ріст цін, дефіцит, заворушення", - український дипломат

Боріться із фейками, викривайте тих, хто їх поширює.

Богдан Яременко. Фото: Українська правда.

"Друзі, інформація про якихось військових, які потирають руки, що воєнний стан – це назавжди, бо його неможливо скасувати до моменту деокупації всіх територій, – це небезпечний злонамірений фейк", - пише український дипломат Богдан Яременко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Стаття 7 закону про правовий режим воєнного стану дуже однозначно стверджує, що цей стан припиняється після закінчення строку, на який його введено. Ніякого автоматичного продовження режиму воєнного стану не буває. Щоразу президенту потрібно звертатися до парламенту.

Так, вчора влада зробила все, щоб перетворити обговорення питання про воєнний стан на дешевий балаган. Але в підсумку ми переконалися, що навіть у нинішньому карикатурному вигляді парламент здатен виконувати роль балансу і противаг у державному управлінні.

Фейки про воєнний стан поширюються, щоб викликати паніку. Паніка – це ріст цін, дефіцит, заворушення. Це вже далеко за рамками політичної боротьби. Це напад на нашу державність і суспільство. Цього ми допустити не можемо.

Так, підстави для паніки створені самою українською владою, яка бреше і не вміє пояснити свої дії. Із владою ми розберемося на виборах. А ось втратити державу не маємо права. Боріться із фейками, викривайте тих, хто їх поширює".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вчорашній скромний пост про Полякову і її друзів-"хороших русскіх" несподівано для мене викликав потужний, навіть міжнародний резонанс, - Голобуцький

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:00

"Мій вчорашній скромний пост про Полякову і її друзів-«хороших русскіх» несподівано для мене викликав потужний навіть міжнародний резонанс. Видно, таки втрапив в точку, якщо така реакція. Вчора в мене вийшов «естрадний» день: писав по свіжих інфопривод...

Поїхав воювати в Україну, залишився без штанів: Повчальна історія окупанта, якого пограбували, поки він "захищав Росію" (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 23:43

У Бурятії пограбували будинок російського окупанта, який воював в Україні. Про це повідомив у Telegram журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України. . Військовий на ім'я Олександр Суворов добровольцем поїхав воювати проти України, потім пове...